Megjelenés: 2016.02.12.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Dying Light: The Following - Enhanced Edition képek

Még több részlet

Szebb világvége, több tartalommal

A nyitott világú játékok rajongóit egy rendkívül érdekes játékkal lepte meg a Techland 2015 elején, a Dying Light: The Following – Enhanced Edition PS4, Xbox One és PC változataival pedig még tovább javítottak a játékosokat és kritikusokat is lenyűgöző zombis kalandon. Akit az alapjáték ötven díja és jelölése nem győzött volna meg, az új csomagban egy tovább javított verziót talál az összes DLC-jével és a The Following kiegészítővel együtt.

A nappal és éjszaka egészen más túlélési élményt jelentő Harran városa így egy új területtel, egy új történetszállal és egy vezethető járművel egészül ki. Most még több különböző fegyverrel szállhatunk szembe a zombik hordáival és az emberi ellenfelekkel, ahogy még szebbé válik a város is, amint átparkourozhatunk.

Üdv a karanténban

A mozgás rendkívüli szabadsága mellett viszont azzal is kitűnik, a zombis játékok tömegéből a Dying Ligh: The Following – Enhanced Edition PC, PS4 és Xbox One változata, hogy a főszereplő, Kyle Crane két, a kiegészítőben pedig egy harmadik kategóriában szinteket léphet, folyamatosan új képességeke szert téve az egyre veszélyesebbé váló helyzetek túléléséhez. A szerepjátékos érzést tovább erősíti, hogy fegyvereinknek nem csupán a statisztikáit ismerjük, de akár fejleszthetjük is és persze több különböző ritkaságban találhatunk rájuk.

Bár a túlélés egyedül is szórakoztató, a különböző csapdák beindításához, a Dying Light rendszereiből a négyfős kooperatív módból hozhatjuk ki a legtöbbet, például ha csapatunk egy tagja felállít egy halálos csapdát, míg egy társa a zombik egy nagyobb csapatát csalja a kelepce irányába. Mindez az aszimmetrikus Be The Zombie móddal is kiegészül, amiben akár egyedül, akár csapatostul ér minket az éjszaka, egy rendkívül erős fertőzött támadásaira is számíthatunk, vagy mi is irányíthatjuk ezt a különleges zombit, megtámadva más játékosok csapatát.

A történet folytatódik

A The Following kiegészítőben a túlélőket segítő Kyle Crane egy kultuszról szerez tudomást, a tagok segítségével pedig talán kijuthatnak Harran katasztrófa sújtotta városából. Ehhez viszont információra lesz szüksége, amit csak úgy szerezhet meg, ha először elnyeri a szekta tagjainak bizalmát. Az új kalandok egy hatalmas, új bejárható területen zajlanak majd, ami nagyobb, mint az alapjáték összes zónája együttvéve. Hogy ezt könnyen bejárhassuk, vezethető járműként egy homokfutóra is szer teszünk, ami nem csupán a zombik likvidálásának egészen új módjaival kecsegtet, hanem például versenyeket is a játék repertoárjához ad.

Több, szebb, nehezebb

A Dying Light: The Foolowing – Enhanced Edition Xbox One, PS4 és PC változatai az alapjátékkal kapcsolatban is rengeteg javítást és újítást tartalmaznak. Így például az ellenfelek mesterséges intelligenciáját is átdolgozta a Techland csapata, de kaptak új animációkat is. Kyle repertoárja is új parkour-mozdulatokkal bővült, amiket a szintén újdonságnak számító fejvadász küldetések során is bevethet, ezeket pedig akár a frissen bekerült Nightmare nehézségi fokozaton is kipróbálhatjuk. Az új NOC karaktermodellek mellé javított arcmimika is jár, de a jól látható újdonságok mellett olyan, kevésbé észrevehető technikai javítások is bekerültek, mint a hangok javítása, vagy a Dying Light konzolos változatainak jobb teljesítménye.

Dying Light: The Following – Enhanced Edition gépigény:

Dying Light: The Following – Enhanced Edition minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
Processzor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
Memória: 4 GB RAM DDR3
Szabad tárhely: 40 GB
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)
DirectX®: 11-es verzió
Hang: DirectX®-kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések: Bár a laptopokba épített videokártyák működhetnek, nem hivatalosan támogatottak.
Windows-kompatibilis egér és billyentyűzet, esetleg kontroller (Windows-kompatibilis Xbox 360-kontroller ajánlott)

Dying Light: The Following – Enhanced Edition ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
Processzor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
Memória: 8 GB RAM DDR3
Szabad tárhely: 40 GB
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM)
DirectX®: 11-es verzió
Hang: DirectX®-kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések: Bár a laptopokba épített videokártyák működhetnek, nem hivatalosan támogatottak.
Windows-kompatibilis egér és billyentyűzet, esetleg kontroller (Windows-kompatibilis Xbox 360-kontroller ajánlott)

Jöhet a Dying Light: The Following – Enhanced Edition vásárlás?

Ha az alapjátékot kihagytad, most egy csomagban bepótolhatod és minden más extra tartalmat bezsebelhetsz mellé. Rendeld meg már most és szállj szembe a fertőzöttek hordáival és derítsd fel a rejtélyt a halálos járvány mögött! Jó éjszakát és sok szerencsét!

Kapcsolódó termékek