Megjelenés: 2017.09.29.

FIFA 18

  • FIFA 18 PC - 2. kör

    FIFA 18 PC - 2. kör

    A termék előrendelésben elfogyott, plusz szállítmány várható beérkezése 2017.10.13.

    Ár: 16 990 Ft
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

FIFA 18 képek

Még több részlet

Páratlan realizmus, Cristiano Ronaldoról mintázva

Az EA Canada csapata az apró részletekre is kiterjedő felvételeket készített a világ egyik legjobb focistájával, Cristian Ronaldóval, hogy a FIFA 18 pályáin feltűnő játékosok rendkívül gyorsan reagálni tudjanak utasításaidra és mindezt a legtermészetesebb módon, rendkívül hihető mozdulatokkal tegyék. Emellett viszontláthatod a képernyőn a legnagyobb sztárok jellegzetes mozdulatait is, beleértve Ronaldo messziről felismerhető sprintjét, Sterling villámgyors fordulatait, vagy Griezmann precíz labdakezelését.

A rengeteg adatnak hála pedig idén még fejlettebb rendszerek segítenek a labdavezetés, a kapura lövés és a fejelések közben is. Emellett még pontosabb beadásokra lehetsz képes, hogy a támadó harmadban még kreatívabb lehess. Viszont az új csapatstílusok nem csak a labdát vezetve, hanem védekezés közben is megmutatkoznak, így a megújult játékos helyezkedést kihasználva akár a tiki-taka, vagy éppen a gegenpress mestere is lehetsz.

Folytatódik Alex Hunter karrierje

Miután a tavalyi epizódban újoncként érkezett meg a Premiere League-be, a gamerek több mint 360 millió gólt lőttek Alex Hunter szerepében. A FIFA 18 PS4, Xbox One és PC kiadásaiban folytatódik az ifjú tehetség története. A The Journey: Hunter Returns folyamán nem csak a hirtelen jött siker előnyeit élvezheted ki Alex karakterét alakítva, hanem a ráirányuló médiafigyelem és a folyamatos átigazolási pletykák is megjelennek a foci szupersztárjainak vendégszereplésével érkező sztorimódban. Járd be a világ változatos tájait, miközben tovább egyengeted Hunter karrierjét!

Igazi legendák lépnek pályára a FUT módban

A FIFA 18-ban bemutatkoznak a FUT ikonok, akik között olyan legendás játékosokat találsz meg, mint Ronaldo Nazário, Maradona, Pelé, vagy Thierry Henry. A FUT ikonokkal a FIFA 18 PC, Nintendo Switch, Xbox One és PS4 verzióiban játszhatsz.

Hat különböző platformon vár a foci

A FIFA 18 PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban a Frostbite motornak hála a Journey mód folytatása és a sorozat eddigi legvalószerűbb szimulációja és animációs rendszere vár. Az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelenő Legacy kiadás elhozza a hetedik konzolgenerációra is a legfrissebb csapat-összeállításokat és mezfrissítéseket a népszerű Career és Ultimate Team módokban is. Végül a FIFA 18 Nintendo Switch kiadásával minden idők legjobb hordozható FIFA élményét kapod valószerű játékmenettel, amivel akár út közben is megmérkőzhetsz egy baráttal!

Jöhet a FIFA 18 előrendelés?

Lépj ismét Alex Hunter stoplis cipőjébe, vagy hódítsd meg a pályát egy másik módban! Rendeld elő a FIFA 18-at és állj készen a kezdőrúgásra!

Kapcsolódó termékek