Megjelenés: 2016.06.09.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Mirror's Edge Catalyst képek

Még több részlet

Mirror's Edge Catalyst előrendelői ajándék:

Előrendelőknek ajándék Speed Runner Kit DLC!

Éld át Faith felemelkedését

Az elsősorban a Battlefield-sorozattal komoly hírnvet szerző DICE visszatér egy korábbi játékához és a Mirror’s Edge Catalyst PC, PS4 és Xbox One változataiban ismét feldolgozzák a vakmerő Runner, Faith eredettörténetét. A hangsúly ezúttal is a futás szabadságán, az akadályok lendületes, folyamatos leküzdésén, illetve az ellenutópiákra emlékeztető város őrségével való harcon, de inkább hajszákon lesz.

A különböző kihívások teljesítése közben egy hatalmas egybefüggő várost, Glasst fedezhetjük fel, ami nem csupán szabadon bejárható, hanem éles pályahatárok és töltőképernyők nélkül juthatsz el a készítők által megálmodott különböző szegleteibe. Így pedig teljességgel elmerülhetsz Faith történetében, aki útja kezdetekor csupán egy gondatlan fiatal lány, de a történet végére valódi hősnővé válik, aki az egész várost rádöbbenti az igazságra és a változás mozgatórugójává válik.

Folyamatos akció, ahogy csak ritkán élheted át

A Mirror’s Edge Catalys Xbox One, PS4 és PC változataiban tökéletes összhangba kell hoznod, amit látsz, a következő lépésed, amit folyamatosan meg kell tervezned és a játék rendkívül precíz irányítását, így egyetlen folyamatos mozdulatsorrá alakíthatod egy adott pálya megoldását. Gyorsíts Faith teljes sebességére, hogy a legvakmerőbb ugrások is sikerüljenek, vagy éppen rémiszőt mélységek felett futhass át egy falszakaszon, használd az új Shift technikát, hogy bármelyik irányba felgyorsíthass egy szempillantás alatt.

A másik új technika, a QuickTurn segítségével pedig hirtelen tehetsz 90, vagy akár 180 fokos fordulatokat is, de persze visszatérnek olyan ismert elemek is az előző Mirror’s Edge-ből, mint a vezetékek, amiken lecsúszva hihetetlen sebességre tehetsz szert, a becsúszás, amivel szűk helyeken is egy pillanat alatt átjuthatsz, vagy éppen a keskeny felületek, amiken óvatosan végigegyensúlyozhatsz. Az akrobatikus mozdulatok mindegyikét belső nézetből élheted át, így minden halálmegvető zuhanás utáni gurulást, minden vakmerő fordulót is, amit egy csövön kötbelendülve veszel be. Glass városát pedig a Frostbite 3 motor (Dragon Age: Inquisition, Star Wars Battlefront) segít elképesztő részletességgel életre keltni. Válj a környezeted mesterévé és suhanj minden veszélynél gyorsabban Glass napsütötte háztetőitől a legsötétebb csatornákig!

Fegyvertelen, de nem védtelen

A Glass cégóriásainak akaratát betartató biztonsági erőkkel szemben Faith csupán hihetetlen mozgékonyságára és harcművészeti tudására hagyatkozik ahelyett, hogy állig felfegyverkezne. Kivételes társai azok a kütyük, amikkel például mágneses kötelet kilőve lendülhet tovább a magasban, vagy éppen megzavarhatja az ellenfél technológiáját és a mesterséges intelligencia által irányított robotokat. Hasonlóan a mozgáshoz, a harcban is kulcsfontosságú lesz a lendület: a gyorsabb és erősebb ütéseket váltogatva is kitüheted az ellenfeleid, de a leghatékonyabb akkor lehetsz, a nekifutásból rúgsz meg egy rád támadó őrt, vagy éppen falon futásból sújtasz le azokra, akik megállítanának.

Ha kihozod a legtöbbet Faith képességeiből, a Mirror’s Edge Catalyst PS4, PC és Xbox One változataiban egyre többet szerezhetsz a Focus nevű erőforrásból, amit felhalmozva a Flow állapotába juthatsz, ahol a főszereplő annyira tudatába kerül mindennek, ami körülveszi, hogy még erőteljesebb támadásokra lesz képes.

Ismerd meg a kívülállók világát

Glass városa kívülről talán könnyen egy high-tech paradicsomnak tűnhet, de a színfalak mögött egy sötét titok lapul, amiről Faith ránthatja csak le a leplet. A lány, aki egy lázadássá fajult tüntetés során veszítette el családját, egész eddig fittyet hányt a veszélyekre és tetteinek következményére is, de most szembe kell néznie saját múltjával és az egész várost befolyása alatt tartó elnyomó rendszerrel. Ebben a legnagyobb ellenfele Gabriel Kruger, a KrugerSEC feje lesz, aki végtelenül gyűlöli és minden hatalmával üldözi a Faith-hez hasonló kívülállókat, a Runnereket. Ám ezúttal nem egy egysíkú gonosszal lesz dolgunk, hiszen egy szerette elvesztése miatt benne is bűntudat lakozik és komoly ellentétek feszülnek egymásnak.

Mirror’s Edge Catalyst gépigény

Mirror’s Edge Catalyst minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows® 7 64-Bit (a legújabb Service ack használatával)
Processzor: Intel i3-3250 / AMD FX-6350. (Megjegyzés: a Mirror’s Edge Catalyst futásához legalább négy logika magra van szükség)
Memória: 6 GB RAM
Szabad tárhely: Legalább 25 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce® GTX 650 Ti 2GB vagy jobb/ AMD Radeon™ R9 270x vagy jobb
Beviteli eszköz: Billentyűzet és egér, vagy két analóg karral rendelkdező kontroller

Mirror’s Edge Catalyst ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows® 10 64-Bit (a legújabb Service ack használatával)
Processzor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz-es órajelen / AMD FX-8350 4.0 GHz-es órajelen
Memória: 16 GB RAM
Szabad tárhely: Legalább 25 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce® GTX 970 4GB vagy jobb / AMD Radeon™ R9 280x 3GB vagy jobb
Beviteli eszköz: Billentyűzet és egér, vagy két analóg karral rendelkdező kontroller

Jöhet a Mirror’s Edge Catalys vásárlás?

Éld át a mozgás és a harc teljes szabadságát az idei év egyik igazán egyedi akciójátékában! Rendeld meg már most és fedezd fel Glass városát!

Kapcsolódó termékek