Megjelenés: 2016.09.16.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

NBA 2K17 képek

Még több részlet

NBA 2K17 előrendelői ajándékok

Előrendelőknek ráadás Michell & Ness márkájú Kobe Bryant baseball sapka és duplaoldalas poszter a készlet erejéig!

Az előrendelői Michell & Ness márkájú Kobe Bryant baseball sapka elfogyott!

Ismerd meg a játék új szintjét

Az NBA 2K17 ismét egy nagy lépést tesz a valódi profi kosárlabda szimulációja felé, így még több részletet irányíthatsz csapatod játékával kapcsolatban. Ez pedig azt jelenti, hogy az igazán jó játékosok idén tényleg kiugorhatnak a mezőnyből, amiben a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által irányított csapattársak is segítenek majd.

A rengeteg játékmechanikai finomítás mellett persze a legnagyobb kosaras liga körüli show visszaadása is rendkívül fontos, így elsősorban az NBA 2K17 PC, PS4 és Xbox One-os változatainak látványvilága is rengeteget fejlődött, például a készítők minden egyes stadion fényviszonyait lemérték, hogy minél életszerűbben adhassák vissza a pálya és a mezek színeit.

Küzdelem a labdáért

Az idei epizódban már lepattan a játékosok karjáról és lábáról is a labda, ezért még taktikusabban kell majd előrehaladnunk támadásban. Megújul a fizikális játék is, támadóként meg kell majd küzdenünk a megfelelő helyért és a labda védelméért védőként pedig több esélyünk lesz a játékszerhez férni.

Labdavezetés közben is oda kell figyelnünk, ugyanis könnyebb lesz megjósolni, mikor lehet ellopni a játékszert, így az NBA 2K17 PS3 és Xbox 360 kiadásaiban is már a játékos tehetségén múlik, ami a legtöbb kosaras játékban egyszerűen vak szerencse kérdése. A labdavezetés pontosabb irányítása a fektetett dobásoknál is nagy jelentőséggel bír majd, így pedig könnyen lavírozhatunk a védők között a palánkig.

Játssz taktikusan!

Mivel az NBA 2K17-ben hamarabb elfáradnak a játékosok, a valódi játékot tükrözve, nem lehetünk majd ott a pálya minden egyes pontján. Így minden korábbi epizódnál fontosabb lesz, hogy csapattársainkra is számíthassunk, akik ezért rendkívül fejlett mesterséges intelligenciát kaptak. Védekezésben segítenek elállni a kosár felé vezető utat, feltöltve az általunk szabadon hagyott sávokat, támadásban pedig az előre meghatározott taktikánk szerint mozognak, megfelelő teret nyitva akcióinknak.

A jól működő összjáték egyik kulcsa természetesen a gyakorlás, így egy vadonatúj edzőmóddal próbálhatjuk meg elérni a legjobbak szintjét, amiben az amerikai válogatott szövetségi kapitánya, Mike Krzyzewski lesz segítségünkre.

NBA 2K17 gépigény

NBA 2K17 minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, vagy Windows 10 64-bit
Processzor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 805 @ 2.50 GHz vagy jobb
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA® GeForce® GT 430 1GB / ATI® Radeon™ HD 6450 1GB vagy jobb
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 70 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0x-kompatibilis hangeszköz

NBA 2K17 ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, vagy Windows 10 64-bit
Processzor: Intel® Core™ i5-4430 @ 3 GHz / AMD FX-8370 @ 3.40 GHz vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA® GeForce® GTX 770 2GB / ATI® Radeon™ R9 270 2GB vagy jobb
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 70 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0x-kompatibilis hangeszköz

Jöhet az NBA 2K17 vásárlás?

Minden eszköz adott, hogy a te csapatod legyen az NBA legjobbja. Elfogadod a kihívást? Rendeld meg még ma az NBA 2K17-et!

Kapcsolódó termékek