Megjelenés: 2016.04.05.

Quantum Break

Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Quantum Break képek

Még több részlet

Quantum Break előrendelői ajándékok:

Előrendelőinknek a készlet erejéig ajándék fémotokot, „I feel Payne in time” szilikon karkötőt és további digitális tartalmakat adunk ajádnékba!

Van időd megmenteni a világot?

A Max Payne-sorozatról és  az Alan Wake-ről ismert Remedy legőjabb játéka a Quantum Break PC-n és Xbox One konzolon hoz egy egészen újfajta multimédiás élményt, amiben játék és sorozat találkozik. A Riverport Egyetem félresiklott időutazási kísérlete a világ pusztulásával fenyeget, ugyanis maga az idő törik darabokra.

A katasztrófával fenyegető idő-anomáliák viszont egy váratlan következménnyel is járnak, ugyanis a főhős jack Joyce és a barátból ellenséggé vált Paul Serene különleges képességekre tesznek szert, amikkel ők maguk is kitörhetnek az idő egyenletes folyásából. A különleges TPS akciójátékban Jack megpróbálja majd helyreállítani a széttöredezett időt, miközben Serene mindörökre elpusztítaná és véget vetneneki, mindezt pedig a legizgalmasabb mozifilmekre emlékeztető jelenetek során élhetjük át.

A múlt és a jövő csak karnyújtsányira van

A Quantum Break nem csupán egy egyszerű TPS, ahol fedezékről fedezékre haladva kell egyes elbánnod ellenfeleiddel, hanem Jack különleges képessségeinek hála eltéríthetünk felénk szálló lövedékeket, vagy az időt megállítva éppen fedezékbe rohanhatunk, vagy gyanútlan ellenfelek mögé kerülhetünk, hogy egy közelharci támadással ártalmatlaníthassuk őket. Gyakran viszont a környezetünket is úgy manipulálhatjuk, hogy az idő fagyasztását

Ezekre a képességekre viszont nem csupán harc közben lesz szükségünk, ugyanis az összeomlás szélén álló idő olykor anomáliákat okoz, amik rendkívül veszélyes pillanatokat tartogatnak főhősünk számára. Ezeken a katasztrófákon átevickélve nem csupán a 3D-s platformerekből ismert kihívásokkal szembesít a játék, hanem időmanipulációs képességeink segítségével több fejtörőt is le kell majd gyűrnunk a Quantum Break-ben.

Játék és sorozat dinamikus találkozása

A Quantum Break-kel párhuzamosan egy élőszereplős sorozat is megjelenik, amiben rendkívül népszerű sorozatszínészek keltik életre a játék (utánuk mintázott) karaktereit. Így például Jack Joyce szerepében az X-Men-filmekből ismert Shawn Ashmore, a testvére, William szerepében A gyűrűk urában és a Lostban látott Dominic Monaghan, Paul Serene gonoszát pedig a Trónok harcában világhírre szert tett Aidan Gillen varázsolja majd a képernyőnkre.

A sorozat epizódjai viszont sokkal többeknem csupán azt szolgálják, hogy a történet folytatását meséljék el, hanem folyamatos kölcsönhatással lesznek a játékkal. A Jack-ként az egyes epizódok végén hozott döntéseink komoly hatással lesznek a sorozat folyására, az elsősorban Paul Serene-t a középpontba állító élőszereplős jeleneteket alaposan megfigyelve pedig hasznos tippeket szerezhetünk ahhoz, hogy a Quantum Break játék részében hogyan játsszunk.

Jöhet a Quantum Break vásárlás?

Ha a Remedy történeteinke rajongója vagy, vagy éppen szeretnéd kipróbálni a Quantum Break újdonságait az időmanipulációval, vagy az élőszereplős sorozattal kapcsolatban, ne hagyd ki ezt a kalandot sem!

Kapcsolódó termékek