Megjelenés: 2016.10.14.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Skylanders Imaginators képek

Még több részlet

Engedd szabadjára a fantáziád

Skylands világát feje tetejére állítja az Imaginite nevű anyag, aminek segítségével a népszerű sorozat főgonosza, Kaos valóvá váltja a képzeletében meglévő lényeket, a Doomlandereket. Szerencsére a Skylanders Imaginators a portálmestereknek is megadja ugyanezt a lehetőséget, így a játék történetében először – a Creation Crystal segítségével – megalkothatják saját Skylandereiket, hogy lélegzetelállító kalandokra indulhassunk velük.

Ettől persze nem maradunk új Skylanders figurák nélkül – bár a régiek is kompatibilisek az új játékkal –, hiszen saját karaktereink különleges szövetségesektől, a Sensei-ektől tanulhatnak új képességeket. A sorozat 31 ikonikus szereplője között pedig korábbi gonoszokat és nagy hősöket is megtalálunk majd, akik egy-egy karakterosztály mestereként segítenek majd utunkon.

Alkosd meg saját Skylandered

A Skylanders Imaginatorsben végre mindenki megalkothatja saját karakterét, amiről már régóta álmodnak a játékosok. Ez pedig nem csak a tíz Battle Class közötti választást jelenti, hanem hősöd teljes, testrészenkénti külső összeállítását, és képességeink kiválasztását is. Ezeken túl pedig olyan apróságokkal alakíthatjuk ki hősünk saját személyiségét, mint a megfelelő háttérzene, vagy a megidézésekor bemondott jelmondatát is.

Ismerd meg a Senseieket

Az új epizód gyűjtögetős részének legizgalmasabb része a harmincegy Sensei karakter megszerzése lesz, akik a játékban új képességeket, fejlesztéseket és fegyvereket is adnak az általad megalkotott hősnek, sőt még titkos területeket is megnyitnak neked. Hogy melyik mester tanítványaként játszol majd, az attól függ, melyiket választod a Skylanders Imaginators tíz karakterosztálya közül. Így például az íjász Bowslinger karakterek esetében Wolfgang lesz a Sensei, a varázserővel bíró Socererek a Golden Queen trükkjeit leshetik el, míg a Smasherek mestere Tri-tip lesz. A Senseiek legmenőbb képességei a Sky-Chi támadások lesznek, amik rendkívül nagy segítséget jelentenek a Kaos elleni küzdelemben.

Keresd elő régi figuráid is

A Skylanders Imaginators kompatibilis a korábbi játékokhoz kiadott portállal is, amikre az eddig összegyűjtött figuráidat is ráteheted és mind működni is fog. Így a Trap Team során elfogott ás a Skylanderekhez átállt gonoszok is játszhatóak, ahogy a Superchargers versenymódjában használható járművek és csapdák is használhatóak maradnak. Vedd elő ismét meglévő figuráid és kezdődjön a legújabb Skylanders kaland!

Jöhet a Skylanders Imaginators vásárlás?

Enged szabadjára képzeleted, alkosd meg saját hősöd és állítsd meg Kaos gonosz seregét a legújabb Skylandersben!

Kapcsolódó termékek