Megjelenés: 2017.03.31.

South Park: The Fractured but Whole

Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

South Park: The Fractured but Whole képek

Még több részlet

South Park egy újabb kalandra vár vissza

A díjnyertes játékfeldolgozás, a Stick of Truth után ismét visszatérhetünk az immár tizenkilenc sikeres évadot maga mögött tudó sorozat világába. A South Park: The Fractured but Whole PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban ismét a tévés epizódokra jellemző humorral találkozhatunk, nem kevés viccet elsütve a szórakoztatóipar kárára is, viszont szinte minden lehetséges módon nagyobb és jobb folytatást ígér a Ubisoft San Francisco csapata.

Így rengeteg új testreszabási opció áll majd rendelkezésedre karaktered létrehozásakor, megújul a körökre osztott harcrendszer, ahogy csaták között is különböző képesség- és felszerelésbeli fejlesztések között is válogathatsz majd. Mindeközben persze egy percre sem veszi magát túl komolyan a játék, még a South Park: The Fractured but Whole leghétköznapibb részletei is megnevettetnek majd.

Cartmanék új játéka – eljött a szuperhősök ideje

Csupán napokkal a Stick of Truth lezárása után térünk vissza Colorado egyik legismertebb kisvárosába, de Cartman, Butters, Kyle, Kenny és a többiek máris új hóbortra cserélték az emberek és elfek királyságának háborús játékát. Így az Új Srác – aki mellett a folytatásban lány karaktert is választhatunk – ismét a hierarchia legalján találja magát és el kell nyernie a többiek tiszteletét. Ez persze azt is jelenti, hogy új karaktert hozhatsz létre. Ez nem csak azt jelenti, hogy rengeteg új karakterosztály közül választhatsz a komolytalanságához képest mély szerepjátékban, hanem azt is, hogy megalkothatod szuperhőshöz méltó eredettörténeted is.

Küzdj még taktikusabban South Park alvilága ellen

Igazi törvényen kívüli bűnüldözőként pedig az iskolás srácok éjjel is szembe szállnak a város elvetemült gonosztevőivel, szuperhős alteregójukat magukra öltve. Ezt egy egészen új harcrendszerben teheted meg, amiben már szabadon mozgathatod az éppen csapatodban lévő karaktereket, ami azt jelenti, hogy bekeríthetsz ellenségeket, vagy éppen fedezékbe is húzódhatsz egy-egy támadás elől. Persze rengeteg új szuperhős-képesség is rendelkezésedre áll majd, amikkel a tér és az idő törvényeit is meghazudtolva küzdhetsz, a csatákban pedig még jobb esélyeid lesznek, ha a legváratlanabb helyeken is megkeresed az összes zsákmányt és a tárgykészítési rendszerben minél őrültebb felszerelési tárgyakat alkotsz meg a segítségükkel.

South Park: The Fractured but Whole gépigény

Hamarosan!

Jöhet a South Park: The Fractured but Whole előrendelés?

Ha imádod Trey Parker és Matt Stone sorozatát, ne hagyd ki az írópáros segítségével elkészült második játékot sem, amiben még magasabbra teszik a lécet a poénos RPG-ket illetően. Rendeld meg még ma és kezdj bele a polgárpukkasztó kalandba már a megjelenés napján!

Kapcsolódó termékek