Megjelenés: 2017.11.17.

Star Wars Battlefront II

Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Star Wars Battlefront II képek

Még több részlet

Star Wars Battlefront II előrendelői ajándék

A készlet erejéig mindnen előrendelőnk Star Wars™ Battlefront™ II: The Last Jedi™ Heroes DLC-t kap ajándékba, amivel Kylo Ren, Rey, az Ezeréves Sólyom és egy új, az Első Rendhez tartozó hősi hajó külsejét alakíthatjatok az év géné bemutatkozó Star Wars: Az utolsó jedik című filmben látható külsőkre, illetve a két-két hpshöz és hajóhoz is kaphattok egy-egy új képességet.A játékról

Új kalandok várnak a Csillagok háborúja univerzumában, a Star Wars Battlefront II PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban rendíthetetlen lázadó, félelmet nem ismerő rohamosztagos is lehetsz, ahogy mindhárom trilógia csataterein átveheted az irányítást a legismertebb hősök és gonoszok felett is. A küzdelem viszont folytatódik az égben és a világűrben is, a visszatérő járműves csatákban. A Star Wars egyik legizgalmasabb időszakában pedig egy magával ragadó, történetalapú egyjátékos kampány is vár rád a legújabb játékban!

Élj át egy eddig ismeretlen történetet

Ismerd meg Iden Versio karakterét, aki a Birodalom elit pilótáiból álló Inferno osztagot vezeti. A földön és a levegőben egyaránt halálos egység tagjaival egy több mint harmincéves időszak történéseit élhetjük át, amik összekötik a Csillagok háborúja hatodik és hetedik epizódjainak eseményeit. Iden mellett viszont olykor olyan legendás karaktereket is irányíthatunk majd, mint Luke Skywalker, vagy éppen Kylo Ren.
Hatalmas Star Wars csaták várnak

A Star Wars Battlefront II PS4 és Xbox One verzióiban kétfős osztott képernyős kooperatív mód is vár, de PC-n és konzolon is várnak az akár negyven fős online csaták, amik a Star Wars saga mindhárom trilógiájából merítenek. Így rengeteg különböző katona, jármű és hős köztük választhattok majd, mindebben pedig akármikor részt vehettek barátaitokkal közösen is.

Minden ütközet új fejlesztési lehetőség

Minden hős, katona és pilóta esetében egy egyedi fejlesztési úttal bír, így harctéri sikereid jutalmaként fejlesztheted képességeid, így pedig még halálosabb támadásokat, csapattársaid számára pedig taktikai előnyöket, vagy másfajta támogatást nyújthatsz. Így pedig nem csak saját játékstílusodat alakíthatod ki, hanem akár legádázabb ellenfeleid erősségeit is ellensúlyozhatod.

Jöhet a Star Wars Battlefront II előrendelés?

Rendeld elő a játékot és ráadásként a Star Wars™ Battlefront™ II: The Last Jedi™ Heroes DLC-t adunk, amivel a közelgő Star Wars: Az utolsó jedik filmből vett hős- és hajókülsőket és különleges képességeket használhatsz!

Kapcsolódó termékek