Megjelenés: 2017.06.02.

Tekken 7

  • Tekken 7 Xbox One

    Tekken 7 Xbox One

    Előrendelőknek ráadás Eliza DLC karakter adunk!

    Ár: 21 990 Ft
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Tekken 7 képek

Még több részlet

A Tekken új generációja

Az egyik legismertebb verekedős sorozat egyszerre három új platformra látogat el, ugyanis a Tekken 7 PS4 és Xbox One kiadásai mellett először PC-re is megjelenik a Bandai Namco és legendás dizájnerük, Harada Katsuhiro alkotása. Az Unreal Engine 4 képességeinek hála minden korábbinál részletgazdagabb látványvilág nem csupán lélegzetelállító összecsapásokat hoz a képernyőnkre, hanem a legújabb Tekken történetét is még szebben tárja elénk.

A Mishima család már az első, 1994-es játékban látott belharca az új epizódban végre lezárul, így választ kapunk a sorozat legnagyobb titkaira is. A Tekken 7 PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban pedig a sztorihoz hasonlóan izgalmas meccsek várnak majd ránk az induláskor több mint harminc karaktert felvonultató arcade módban is, köszönhetően néhány rendkívül izgalmas újításnak a harcrendszerben.

Apa és fia eposzi küzdelme

A szinte korlátlan hatalmat jelentő Mishima vállalat feletti hatalomért az első Tekken óta folyik a küzdelem Heihachi és fia, Kazuya között. A Tekken 7 az átvezető animációkat és a sztori küzdelmeit minden korábbinál zökkenőmentesebben köti össze. Így a játék már a konkrét küzdelem elindulása előtt is bevon minket az akcióba, ahogy az egyes összecsapások közben is folytatódnak a történet szempontjából fontos párbeszédek.

A Mishima-saga lezárása olyan, gyakran régi történetszálakat is magába foglal, amiket az árkád módban nem láthatunk majd, így például a gyermek Kazuya és a fiatalabb Heihachi küzdelme, amik sok, eddig megmagyarázatlan helyzetet is tisztáznak. Persze akkor is érdemes kipróbálni a Tekken 7 Xbox One, PC és PS4 változatainak sztorimódját, ha kedvenc karakterünk nem a Mishima család egyik tagja, ugyanis a többi régi és új karakternek is bőven jutnak fontos szerepet a történetben.

Még taktikusabb harcok

A Tekken persze nem csak a sztori, hanem az élvezetes online és helyi harcok is rendkívül fontosak, amiket ezúttal is több játékmechanikai újítással biztosítanak a fejlesztők. A Power Crush típusú támadásokkal például akkor is befejezhetsz egy csapást, ha az animáció közben megüt ellenfeled, így ugyan a sebzést elszenveded, magadhoz ragadhatod a kezdeményezést. Emellett a rage mode is átdolgozásra kerül, ami még több lehetőséget nyújt a kevés életerővel rendelkező játékosoknak, hogy megfordítsák a meccset.

A Rage Drive mechanizmus segít egy támadással meghosszabbítani egy-egy kombót, tovább megtartva a kezdeményezést. A Rage Art nevű támadások pedig a Tekken 7 leglátványosabb mozdulatai közé tartoznak és rendkívül nagy sebzést okoznak, de ha ellenfelünknek sikerül kivédenie őket, az ellentámadás is elsöprő erejű lesz.

Tekken 7 gépigény

Tekken 7 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites operációs rendszer szükséges)
Processzor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz, vagy ennek megfelelő
Memória: 6 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, vagy ennek megfelelő
DirectX: 11-es verzió
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 60 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya vagy beépített chipset

Tekken 7 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites operációs rendszer szükséges)
Processzor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz, vagy ennek megfelelő
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060, ennek megfelelő, vagy jobb
DirectX: 11-es verzió
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 60 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya vagy beépített chipset

Jöhet a Tekken 7 előrendelés?

Éld át a sorozat nagyszabású történetének lezárását és a Tekken harcok egy új generációját PS4-en, Xbox One-on és PC-n is! Rendeld elő már ma és kezdj bele a bunyóba már a megjelenés napján!

Kapcsolódó termékek