Megjelenés: 2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild képek

  Még több részlet

  Előrendelői ajándék

  Előrendelőknek ráadás A2-es posztert adunk!

  Egy sosem látott kaland vár

  Hat év után érkezik új, otthoni konzolokra kiadott játék a legendás sorozatban, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild pedig nem véletlenül váratott eddig magára, hiszen radikális változásokat hoz a széria korábbi részeihez képest. Most először egy hatalmas, szabadon bejárható világban indulunk egy lélegzetelállító kalandra Linkkel, akinek ezúttal is magára kell vállalnia Hyrule megmentését. Ez pedig nem csak annyit jelent, hogy hatalmas pályán barangolhatunk majd, hanem a Nintendo ezúttal tényleg egy rendkívül hihető, már-már valószerű világot varázsolt elénk. Például ha Link állóképessége engedi, szinte bármilyen felszínen, így hegyoldalakon és fák törzsein felmászhatsz, nem állnak az utadba mesterséges akadályok.

  Készülj fel a vadon kihívásaira!

  A világ hihetőségéhez hozzájárul, hogy Link épségét különböző túlélőelemekkel kell garantálnod, így például Hyrule hidegebb tájaira csak megfelelően meleg ruházatban érdemes bemerészkednek a The Legend of Zelda: Breath of the Wildban. De lebegő szíveket sem találsz ezúttal, hogy visszatöltsd az életerőd, hanem a világban gyűjtött összetevőkből kell különböző ételeket összeállítanod, amik egyedi bónuszokat is adhatnak majd.

  Küzdj le számtalan ellenséget és fejtörőt!

  A Breath of the Wild hatalmas világában rengeteg különböző szörny és más ellenség keresztezi majd Link útját, az egyedül, vagy csapatban kószáló ellenségek pedig más-más tulajdonságokkal és támadásokkal bírnak. Így mindegyikükhöz ki kell dolgoznod a megfelelő stratégiát és meg kell választanod a megfelelő fegyvert is legyőzésükhöz. De Hyrule hősének a világ különböző pontjain elszórt szentélyekben is helyt kell állnia, ahol különböző fejtörőkkel és csapdákkal kell szembenézned, a kazamatákat bejárva pedig hasznos felszerelésre és más jutalmakra lelhetsz.

  Szerezz egy különleges társat amiibo-figuráiddal!

  A The Legend of Zelda: Breath of the Wild is amiibo-támogatással érkezik, ráadásul az új rész kapcsán öt egészen új, a sorozathoz kapcsolódó figura is megjelenik. Emellett öt, korábbi részek kapcsán kiadott amiibo-t is felhasználhatsz például különleges játékbeli tárgyak feloldásához, a Twiligh Princess HD-hoz megjelent figurával pedig Wolf Linket is megidézheted, aki nem csak a szörnyek legyőzésében, de a kincsek megtalálásában is segítségedre lehet.

  Jöhet a The Legend of Zelda: Breath of the Wild előrendelés?

  Ne maradj ki Te sem Link következő nagy kalandjából! Szerezd meg a várva várt Legend of Zelda-játékot akár Wii U, akár Nintendo Switch konzolra!

  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz