Megjelenés: 2016.10.28.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Titanfall 2 képek

Még több részlet

Titanfall 2 Előrendelői ajándék

Előrendelőknek ajándék Nitro Scorch Pack DLC csomag!

 

Üdv ismét a csatatéren

A Respawn ismét az IMC és a milícia háborúját mutatja be nekünk, ahol a Frontier bolygóinak irányításáért vívott harc csúcsragadozói, a rendkívül képzett, hihetetlenül mozgékony és minden szükséges eszközzel ellátott pilóták szerepébe bújhatunk. Ezeket az elit katonákat minden csatába elkísérik hatalmas harci robotjaik, a titánok, amik vastag páncélzatba burkolt pusztító fegyverek. A két karaktertípus összecsapásaira épülő FPS a második epizóddal még változatosabb csatákat ígér, ráadásul egy, a rajongók által követelt móddal is kiegészül.

Titán és pilóta lebilincselő története

A sorozat történetében először egy gazdag egyjátékos kampányt is kínálnak a Titanfall 2 PC, PS4 és Xbox One változatai, amiben egy váratlan duó kalandjait élhetjük át. Jack Cooper, az egyszerű gyalogoskatona szerepe az IMC és a milícia közötti háborúban egy csapásra megváltozik, mikor találkozik a pilótáját vesztett Vanguard osztályú titánnal, BT-7274-gyel.

Az IMC vonalai mögött rekedt katona és gépi társa csupán egymásra számíthatnak, ha túl akarják élni a hemzsegő ellenséges erők és a Frontier élővilága által jelentett fenyegetéseket. A váratlan párosnak együtt kell megpróbálnia megmenteni egy küldetést, amire sosem utasították őket, ami közben nem csak izgalmas harci szituációk várnak rájuk, hanem más izgalmakban is bőven lesz részük.

Nagyobb, gyorsabb, halálosabb

Az első rész gyors, gördülékeny és grandiózus többjátékos módjára építve a Titanfall 2 PS4, Xbox One és PC páratlan izgalmakat ígér egészen új titán és pilóta karakterosztályokkal. A hat titán között megtaláljuk majd például a harcmodorát lézerfegyverzetre építő Ion, a különböző pályarészekhez való hozzáférést is irányítani képes Scorch, aki a tűz pusztító erejét is képes irányítani, vagy a gyors és sebezhető, de egyszerre rendkívül halálos Ronin osztályokat is.

Pilótaként játékstílusunkat elsősorban taktikai képességünk határozza majd meg, amiből szintén hat áll majd rendelkezésünkre, köztük az új mozgásformát ígérő kötélvető, az ellenfelek megtalálását is segítő közelharci fegyver, a Pulse Blade, vagy éppen a többi pilóta megtévesztését szolgáló Holo Pilot. Ezeknek és az új testreszabási opcióknak, új pályáknak és játékmódoknak hála az első Titanfall játékosainak ismerős, mégis új és sokkal mélyebb multis élmény vár ránk a második részben.

Titanfall 2 gépigény

Titanfall 2 minimum gépigény

Op. rendszer: Win 7/8/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i3-3600t vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8 GB
HDD: 45 GB
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: DX11
Internetkapcsolat: 512 Kbps vagy gyorsabb

Titanfall 2 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Win 7/8/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-6600 vagy ezzel egyenértékű
RAM: 16 GB
HDD: 45 GB
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 1060 6GB, AMD Radeon RX 480 8GB
DirectX: DX11
Internetkapcsolat: 512 Kbps vagy gyorsabb

Titanfall 2 4K, 60 fps gépigény

Op. rendszer: Win 7/8/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-6700k vagy ezzel egyenértékű
RAM: 16 GB
HDD: 45 GB
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 1080 8GB
DirectX: DX11
Internetkapcsolat: 512 Kbps vagy gyorsabb

Jöhet a Titanfall 2 vásárlás?

Ne maradj ki a már most közönségkedvencnek számító kampányból és a rendkívül pörgős többjátékos módból!

Kapcsolódó termékek