Tévézz szabadon az Itt/Ott TV-vel!

Szakadj el a hagyományos tévés előfizetések kötöttségeitől és nézd kedvenc műsoraid ahol és amikor csak szeretnéd! Ezt a szolgáltatást választva az interneten keresztül streamelheted élőben a csomagodban lévő csatornákat, így nincs szükséged külön antennára, kábelre, vagy műholdvevőre, csupán egy 1 Mbit/sec letöltési kapacitású netkapcsolatra. A választott csatornát pedig eszközök széles választékán nézheted, így számítógépes böngésződben, Playstation 4-en, Xbox One-on, Playstation 3-on, Xbox 360-on, Wii U konzolokon, iOS-es, Androidos és Windows Phone-os mobileszközökön, Samsung és LG okostévéken, vagy éppen egy átlagos TV-n Chromecast vagy HDMI PC és bizonyos set top boxok segítségével is.

Így könnyedén bekapcsolhatsz egy éppen futó műsort, miközben nem kell lemondanod a nagyképernyős játékról, illetve mivel nem IP-címhez, hanem telefonszámodhoz és egy jelszóhoz kötött az előfizetés, így az Itt/Ott TV-vel akkor is jól jársz, ha gyakran utazol, mégis egy fix tévéhozzáférésre vágysz. Az 576KByte-nál kapható csomaggal garantáltan nem maradsz le kedvenceidről, ugyanis egy 50 csatornából álló csomagra fizethetsz elő, előfizetésed hosszát pedig az aktuális igényeid alapján 30 és 90 napra is megkötheted.

További információkért látogass el az Itt/Ott TV gyakran ismételt kérdései oldalára!                                                          Regisztrációért kattints erre a linkre!