Megjelenés: 2014.11.14.

Assassin's Creed Unity

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Assassin's Creed Unity képek

  Még több részlet

  A Ubisoft legnépszerűbb sorozatának legújabb részében a történelem egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb - és persze legvéresebb - korszakába, a francia forradalom kellős közepébe utazunk. A francia forradalom ebből a szempontból az egyik leghálásabb témakör, mert az európai történelem egy olyan időszakáról van szó, ami nemcsak egy elképesztően brutális belső viszályokkal és nemzetközi érdekháborúkkal tarkított pár év volt, de rányomta a bélyegét a rákövetkező kétszázra is, aminek konkrét hatása van a mi életünkre is.

  Az Assassin’s Creed Unityben Altaïr, Ezio, Ratonhnhaké:ton, Aveline és Edward Kenway után egy újabb főszereplővel ismerkedhetünk meg, aki egy teljesen új történeti szálat nyit meg a franchise-ban. Arno Dorian egy Ezio-hoz hasonlóan erős akartú karakter, aki nem fél megkérdőjelezni az Assassin rendet és előszeretettel járja a saját útját.
  Az Assassin’s Creed Unity sok szempontból visszatér a sorozat gyökereihez, tehát leginkább a történetre és a szereplőkre helyezi a hangsúlyt, de sok olyan újítást is hoz a sorozatba, amit már régóta hiányoltak a játékosok. A Ubisoft Montreal fejlesztőgárdája újragondolta a tradicionális harcrendszert, sokkal több lehetőset adva a játékosoknak a kibontakozásra, illetve a mesterséges intelligencián is javítottak. Az Assassin’s Creed Unity a franchise első csak jelenlegi generációra és PC-re érkező része, aminek köszönhetően a fejlesztők is sokkal szabadabban bánhattak az erőforrásokkal és ezért nemcsak maga a játék néz ki elképesztően, de Párizsban rengeteg NPC között járkálhatunk, ami sokkal valóságossabbá teszi az élményt.

  Assassin’s Creed Unity mutiplayer

  Az Assassin’s Creed sorozat történetében először lesz kooperatív mód is, amiben egyszerre négy játékos együtt kalandozni Párizsban. A Ubisoft tudta, hogy ez az amit a széria rajongói talán a legjobban szerettek volna ezért úgynevezett Brotherhood küldetéseket raktak az Assassin’s Creed Unitybe, amikben a játékosoknak együtt kell helytállniuk egyre nehezedő kihívásokban. A kampány küldetései ugyan nem játszhatóak kooperatív módban, a Brotherhood missziók különálló kis egységeket alkotnak, amik nem részei fő történeti szálnak, viszont szerves részei az Assassin’s Creed Unity világának.

  Assassin’s Creed Unity speciális kiadások

  Az Assassin’s Creed Unity több különleges kiadásban is megvásárolható, amik mindegyike különféle extra fizikai és digitális tartalmat ad a játékosoknak. Az Assassin’s Creed Unity Notre Dame Edition és az Assassin’s Creed Unity Bastille Edition mind megvásárolható az 576 Kbyte üzleteiben és webshopjában.

  Assassin’s Creed Unity Notre Dame Edition

  Az Assassin’s Creed Unity játék mellé jár egy gyönyörű gyűjtői doboz, illetve egy extra CD, ami a játék hivatalos zenéjét tartalmazza. A kézzelfogható extrák között van egy művészi album, két művészi nyomat, illetve egy aprólékosan kidolgozott 39 és fél centis Arno Dorian figura. A Notre Dame Edition megvásárolói kapnak még két exkluzív egyjátékos küldetést is, a The American Prisonert és a The Chemical Revolutiont, amik majdnem egy egész óra bónusz játékidőt adnak hozzá az Assassin’s Creed Unity kampányához.

  Assassin’s Creed Unity Bastille Edition

  Az Assassin’s Creed Bastille Edition tartalmazza az Assassin’s Creed Unity játékot, amit gyűjtőknek szánt Jumbo fémtokban kapnak meg. Emelett még egy lemez van a speciális kiadásban, amin az Assassin’s Creed Unity hivatalos zenéje kapott helyett, de a fizikai extrák között még ott van egy művészi album és két művészeti nyomat is. Az Assassin’s Creed Bastille Editionhöz két exkluzív egyjátékos küldetés is jár, a The American Prisoner és a The Chemical Revolution, amik majdnem egy teljes órával toldják meg a játékidőt.

  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz