Megjelenés: 2016.02.09.

Assassin's Creed Chronicles

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Assassin's Creed Chronicles képek

  Még több részlet

  Egy újfajta Assassin’s Creed

  Az Assassin’s Creed Chronicles PC, PS4, Xbox One és PS Vita változatai három kisebb AC-játék gyűjteményéből állnak, amik a történetükben ugyan kapcsolódnak a sorozat főszálához, a játékmenetük tekintetében egészen más élményt nyújtanak. A Chronicles részeiben egy két és fél dimenziós lopakodós játékban élhetünk át három egész Assassin’s Creed-történetet, amik egzotikus helyszínekre kalauzolnak minket.

  A XVI. századi Kína mellett a gyarmatosítás előtt álló Indiában és az 1918-as forradalom utáni Oroszországban is irányítunk egy-egy asszaszint, akik mind-mind más motivációval indulnak lélegzetelállító kalandjaikra. Ezeket a helyszíneket egy színes, szinte rajzolt látványvilágon keresztül mutatja be nekünk a Ubisoft csapata, ami tökéletesen átadja az adott helyszín egyedi hangulatát.

  Harcolj valódi asszaszinként!

  Az oldalnézetes kameranézet nem korlátoz minket egyetlen síkra, hanem ebből kilépve az elő- és a háttérbe is átléphetünk, így rengeteg alternatív útvonalat fedezhetünk fel és használhatunk választott stílusunknak megfelelően. Így például a rendelkezésünkre álló rengeteg távolsági fegyver és rengeteg más eszköz, például füstgránátok segítségével észrevétlenül elsurranhatsz ellenfeleid mellett, kihasználva a pályán megtalálható búvóhelyeket. De ha nincs megoldás, lesből támadva, vagy szemtől szemben is harcba szállhatsz azokkal, akik az utadba állnak.

  Három történet egy csomagban

  Az Assassin’s Creed Chronicles: China során 1526-ban, a Ming-dinasztia összeomlásának kezdetén járunk. Shao Jun egyedül maradt, miután az asszaszinok kínai rendjét megsemmisítették, egyedüli túlélőként pedig Európába menekül, hogy a híres mester, Ezio Auditore segítségét kérje kiképzésében. A játék kezdetén innen tér vissza és amellett, hogy megbosszulja elesett bajtársait, célja, hogy újjáépítse a rendet Kínában is.

  Az Assassin’s Creed Chronicles India főszereplője Arbaaz Mir, a Szikh Birodalom és az egyre erősödő brit gyarmatosítók közötti konfliktus középpontjában találja magát, ám a múlt és Nagy Sándor titkait kutatja. Egy templomos mester érkezik ugyanis Indiába, akitől visszaszerezhet egy rég elveszettnek hitt ősi ereklyét, mindeközben viszont szerelmét és barátait is meg kell védenie.

  A csomag záróakkordjában, az Assassin’s Creed Chronicles: Russia során általunk alakított Nikolai Orelov az asszaszinok leköszönő generációjához tartozik, és legszívesebben elvonulna a világ konfliktusai elől családjával. A rend viszont még egy utolsó küldetésre kéri, aminek során egy évszázados küzdelmet kellene lezárnia, de szorult helyzetbe kerül, mikor megmenti a cári család egyik tagját és a templomosok elől kell menekülnie.

  Assassin’s Creed Chronicles gépigény:

  Bár a játék látványvilága valóban káprázatos, ezt főleg a művészek kiváló munkájának, mintsem a gépigényt feljebb tornászó effekteknek köszönheti, így már az alábbi konfigurációval játszhatod az Assassin’s Creed Chronicles PC-s változatát.

  Assassin’s Creed Chronicles minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8, vagy Windows 8.1 (32/64bites változatok is)
  Processzor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz, vagy AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
  Memória: 2 GB RAM
  Videokártya: nVidia GeForce GTS450, vagy AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM-mal és Shader Model 5.0-támogatással)
  DirectX: 10-es verzió
  Tárhely: 4 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya a legfrissebb driverrel

  Assassin’s Creed Chronicles ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8, vagy Windows 8.1 (32/64bites változatok is)
  Processzor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz, vagy AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
  Memória: 4 GB RAM
  Videokártya: nVidia GeForce GTX 470, vagy AMD Radeon HD5870, vagy jobb (1024MB VRAM-mal és Shader Model 5.0-támogatással)
  DirectX: 10-es verzió
  Tárhely: 4 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya a legfrissebb driverrel

  Jöhet az Assassin's Creed Chronicles vásárlás?

  A sorozat rajongójaként semmiképp se hagyd ki ezeket az egzotikus történeteket, amik az asszaszinok és a templomosok évezredes háborújának eddig ismeretlen fejezeteit mutatják be! Rendeld meg már ma, hogy minél hamarabb belekezdhess az egyedi Assassin's Creed-kalandokba!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz