Megjelenés: 2017.10.27.

Assassin's Creed Origins

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Assassin's Creed Origins képek

  Még több részlet

  Assassin's Creed Origins előrendelői ajándék

  Xbox One-os és PS4-es előrendelőink a normál kiadás helyett a zenei CD-t, térképet, ráadás játékbeli küldetést, felszerelési tárgyakat és 3 képességpontot tartalmazó Deluxe kiadást kapják!

  Fedezd fel az ókori Egyiptom tájait

  Az Assassin's Creed Origins PC, Xbox One és PS4 kiadásaiban ismét egy lenyűgöző történelmi korszakba csöppenhetsz. Ezúttal az ókori egyiptomi birodalom különböző tájain irányíthatod az ország utolsó hagyományos őrzőjét és élheted át, ahogy Bayek a medjay tradicionális tisztségéből az első asszaszinná változik. Kalandjai során olyan ismert történelmi helyszíneken is megfordulsz majd, mint az alexandriai világítótorony, vagy a gízai piramisok. De a Nílus gazdag deltája és a misztikummal körülvett ősi városok mellett kietlen, sivatagos tájak, vagy éppen egy kiszáradt tenger helyén lévő oázis is az úti céljaid között lesz.

  Még izgalmasabb harcok várnak

  Az éveken át ismert harcrendszert az asszaszin rend megalakulását bemutató epizódra alapjaiban átdolgozta a Ubisoft, így egy, az ackió-RPG-kre sokkal inkább hasonlító rendszer mutatkozik be. Előre rögzített animációk helyett tényleg a fegyverek útja dönti el az Assassin's Creed Origins Xbox One, PS4 és PC kiadásaiban, talált-e egy-egy csapás. Ennek köszönhetően még nagyobb jelentősége lesz a te képességeidnek, hogy képes leszel-e időben hárítani vagy kitérni a feléd tartó csapások elől.

  Emellett fegyvereidnek is rendkívüli jelentősége lesz: a nehéz fegyverekkel elemi erejű csapásokat mérhetsz ellenségeidre, ám rendkívül lassan támadhatsz majd, egy vagy két karddal viszont közelharcban is pillanatok alatt számos vágást indíthatsz. Ha biztonságos távolságból szeretnéd semlegesíteni, akik az utadba állnának, íjak és dárdák is a rendelkezésedre állnak. De nem csak a különböző harci stílusok, egyedi támadások és befejező mozdulatok miatt lesz érdemes letenni a voksod egy fegyver mellett: mindegyik esetében találhatsz különböző ritkaságú és erejű darabokat, így érdemes lesz folyamatosan fejlesztened Bayek felszerelését.

  Élj át lebilincselő történeteket

  Bayek kalandjai során számos, rendkívüli izgalmakat ígérő történet vár rád, amik az Assassin's Creed Origins PS4, Xbox One és PC kiadásainak új küldetésrendszerével dinamikusan játszódik majd le. Egyiptom lakóinak saját napirendje lesz, amit követve különböző napszakokban máshol járnak, különböző céljaikat és vágyaikat követve.

  Így váratlan helyeken találhatsz rá Bayek legfontosabb célpontjaira, egymással csatázó bandákra, vagy éppen veszélyes banditákra, de a kiszámíthatatlanul viselkedő helyi állatvilág és a nagyobb kihívást jelentő főellenségek is további meglepetésekkel mélyítik el a világot. Ha szeretnéd, követheted a fő történetszálat a játék elejétől egészen a sztori lezárásáig is, de ezek mellett számtalan mellékküldetés vár rád, amik érdekes szereplőkkel, emlékezetes történetekkel és rengeteg apró részlettel egészítik ki az Assassin's Creed Origins ókori világának képét, emellett egyedi feladatokkal egészítik ki a játékmenetet.

  Jöhet az Assassin's Creed Origins vásárlás?

  Ismerd meg az asszaszinok rendjének eredetét és próbáld ki az Assassin's Creed játékmenetének megújított változatát!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz