Megjelenés: 2016.05.03.

Battleborn

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Battleborn képek

  Még több részlet

  Battleborn előrendelői ajándékok:

  Minden előrendelőnk kétoldalas Battleborn posztert és Firstborn Pack DLC-t kap ajándékba!

  A Borderlands alkotóinak új lövöldözős játéka

  Egy rejtélyes gonosztól kell megvédened az univerzum legutolsó megmaradt csillagát a Borderlands PC, PS4 és és Xbox One kiadásaiban, ehhez pedig huszonöt menő hős közül választhatsz madj, sőt, mindegyikük egyedi képességeit fel kell használnod, hogy győzhess. Az öt különböző frakció tagjai egy igazán sokféle társaságot alkotnak, amiben megtalálsz egy állig felfegyverzett klónkatonát, egy mechanikus mesterlövész arisztokratát, ahogy egy hosszúíjjal lövöldöző természetjárót is.

  Az egyjátkos küldetésekben a mesterséges intelligencia által irányítőtt ellenfeleket és főellenségeket gyűrhetsz le egyedül, vagy akár egy ötfős csapat részeként is. A sztori mellett viszont három különböző többájétkos módban is összemérheted a tudásod más játékosokkal, ahol az ötfős csapatoknak maximálisan ki kell használniuk a hőseik összjátékában rejlő lehetőségeket.

  Fejlődj meccsről meccsre

  A Battleborn kétféle fejlődési rendszerrel is vár, egyfelől ugyanis minden meccsben elsőtől tizedik szintig fejlődhetsz, a Helix rendszerben pedig két különböző fejlesztés közül választhatunk, így egy pályán belül megtapasztalhatjuk egy adott hős teljes fegyverarzenálját és képességeinek tárházát. Ezen felül viszont permanens szinteket is léphetünk egy-egy szereplővel, aminek hála új fejlesztések nyílnak meg a Helix-fán és látványos skineket is bezsebelhetünk hozzájuk. Parancsnoki szintünket feljebb tornázva pedig menő kitűzőket és értékes extra statisztikai bónuszokat jelentő tárgyakat oldhatunk fel.

  Műfajok találkozása

  A karakterfejlődéshez hasonlóan a multis meccsek is az FPS-ek és az egyedi karakterek összjátékára épülő MOBA-műfaj érdekes elegye tárul majd elénk a Battleborn Xbox One, PC és PS4 változataiban. Ugyanis a csapatod csak akkor lehet sikeres, ha a sebzés nagy részéért felelős karakterek mellett olyan társak is akadnak, akik elsősorban a szövetségeseik támogatásában, az ellenfél megzavarásában, vagy éppen a sebzésük elnyelésében jeleskednek.

  A játékmódok között is találunk egészen egzotikus feladatokat a bizonyos pontok elfoglalására koncentráló, gyors és pörgős Control mellett. Az Incursion módban a mesterséges intelligencia által irányított minionok hullámai ellen kell védekeznünk, illetve a saját szövetséges robotjainkat kell addig segítenünk, míg el nem pusztítjuk az ellenfél bázisát, ahogy a Meltdownban is hasonló lesz a feladatunk, csupán ezúttal a pálya közepén található robot-olvasztó környékét kell uralnunk, így szerezve minél több pontot.

  Battleborn gépigény:

  A Battleborn PC-s változatában természetesen a géped erősségéhez is igazíthatod a játék grafikai részletességét, de mindenképpen meg kell felelned majd a minimum követelményeknek, amik a zárt tesztben az alábbiak voltak:

  Battleborn minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 64-Bit vagy újabb
  Processor: Intel Core2 Extreme CPU Q6850/ AMD A8-3870k (négymagos CPU-k)
  Memória: 6 GB RAM
  Szabad tárhely: 10 GB
  Videomemória: 2 GB
  Videokártya: AMD HD 7700/ NVIDIA GeForce GTX 660, vagy jobb, PhysX-támogatás szükséges
  Hang: DirectX 11-kompatibilis hangkártya

  Jöhet a Battleborn vásárlás?

  Csatlakozz Te is a Solus védelmezőihez és mentsd meg az utolsó reénysugarat jelentő csillagot a pusztulástól! Rendeld meg már ma és kezdd el a Gearbox új kalandját!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz