Megjelenés: 2016.10.21.

Battlefield 1

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Battlefield 1 képek

  Még több részlet

  Battlefield 1 előrendelői ajándék:

  Előrendelőknek ajándék Hellfighter Pack!

  A Battlefield™ 1 előrendelése esetén megkapod a Battlefield™ 1 Hellfighter csomagot, és 7 nappal korábbi hozzáférést egy 2016 során később megjelenő pályához. A Harlem Hellfighters volt az egyik legvitézebb gyalogezred az első világháborúban. Ez a csomag a hőstetteik által inspirált egyedi tárgyakat tartalmaz.
  • Hellfighter sörétes puska – Viharvert sörétes puska, melybe a Hellfighter jelvényt és a „Men of Bronze” (Bronz Férfiak) feliratot vésték a tokra, a csőre a 369th egységszámot, a fa tusra pedig a „Go Forward or Die France 1918” (Támadás vagy halál Franciaország 1918) szavakat.
  • Hellfighter M1911 – Megbízható és időtlen, máig is használt oldalfegyver, melyet a szeretetteljes „old slabsides” (vén deszkaoldalú) becenévvel illettek, a závárzatra vésett Hellfighter jelvénnyel és a „Men of Bronze” felirattal a csövön.
  • Hellfighter Bolo kés – Félelmetes, a Hellfighter ezred „369th” jelzésével ékesített penge, melytől az ellenséget nyomban elfogja a honvágy.
  • Hellfighter jelvény – Viseld e jelet, hogy megmutasd: az elit Hellfighter egységhez tartozol, és plántálj félelmet mindenkibe a harcmezőn.

   

  A Battlefield 1 Collector's Edition tartalma

  • Battlefield 1 játék
  • Exkluzív fémtok
  • Szövegt propaganda poszter
  • 35 cm magas gyűjtői szobor
  • Postagalamb üzenetküldő fiola benne exkluzív DLC-kódokkal
  • Felvarró
  • Battlefield-témájú játékkártya-pakli
  • Különleges csomagolás

   

   

  A világ háborúban áll

  Bár rengeteg valós konfliktus került már feldolgozásra játékformában, az első világháború eseményeit viszonylag kevés nagyszabású játék választotta témául. Ezt a hiányt pótolják a Battlefield 1 PC, PS4 és Xbox One változatai, hiszen a DICE csapata a modernebb helyszínektől visszatért egy történelmi időszakhoz.

  A Battlefield-sorozat örökségéhez hűen ezúttal is hatalmas csatatereken, akár hatavnnégy játékos részvételével folyhatnak majd a multis küzdelmek. Ez pedig kiegészül egy, a világ változatos tájaira elkalauzoló, rendkívül kalandos kampány.

  Két csata aligha lesz ugyanolyan

  A Battlefield 1 Xbox One, PC és PS4 kiadásaiban a London feletti légicsaták mellett harcok dúlta francia városok, az olasz Alpok, vagy éppen az Arab-sivatag homokdűnéi szolgálnak majd a harcok helyszínéül. Egy adott pályán is egész más terepviszonyokkal találkozhatunk viszont, ugyanis a nehezebb fegyverek akár a falakat is átüthetnek, a tüzérség pedig akár méretes krátereket is üthet a talajban.

  A motorizált hadviselés hajnala

  Ha pedig a gyalogsági hadviselés lehetőségeit kimerítetted, a Battlefield-sorozathoz hűen járművek széles kínálata vár, így a földön lovak, motorbiciklik és kezdetleges tankok, a vízen hatalmas csatahajók, a levegőben pedig könnyűszerkezetű repülők biztosítják a megfelelő sebességet, védelmet és persze tűzerőt.

   

  Battlefield 1 gépigény:

  Battlefield 1 minimum gépigény

  Op. rendszer: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10
  Processzor (AMD): AMD FX-6350
  Processzor (Intel): Intel Core i5 6600K
  Memória: 8GB RAM
  Videokártya (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
  Videokártya (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB
  DirectX: 11.0
  Internet: 512 kbps vagy gyorsabb
  Szabad hely: 50GB

  Battlefield 1 ajánlott gépigény

  Op. rendszer: 64-bit Windows 10
  Processzor (AMD): AMD FX 8350 Wraith
  Processzor (Intel): Intel Core i7 4790 vagy ezzel egyenértékű
  Memória: 16GB RAM
  Videokártya (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
  Videokártya (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
  DirectX: 11.1
  Internet: 512 kbps vagy gyorsabb
  Szabad hely: 50GB

   

  Jöhet a Battlefield 1 vásárlás?

  Ne maradj ki az újszerű témát feldolgozó Battlefield csatáiből Te sem! Rendeld meg a játékot már ma és irány a frontvonal!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz