Megjelenés: 2018.11.20.

Battlefield V

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Battlefield V képek

  Még több részlet

  II. világháború, ahogy még soha nem láttad

  A Battlefield V PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban a DICE (Battlefield-sorozat, Mirror's Edge) visszatér a sorozat gyökereihez és ismét a második világháborút dolgozzák fel. A történelmi események által ihletve mind a „War Stories” kampányban, mind a többjátékos módban ádáz tűzharcokat, mennydörgő tankcsatákat és feszültséggel teli ejtőernyős bevetéseket élhetsz át, ahogy azt egy második világháborús élménytől várnád. A háború gyakran elfeledett, ám sorsdöntő csatái alapján viszont az alkotók sokszor új szemszögekből közelítik meg a már ismert konfliktust, köszönhetően a Battlefield V modern, élénk látványvilágának és újszerű történetmesélési módszereinek. Készülj fel, mert ez nem pont az a világháború, amire számítottál.

  Új eszközök várnak a csatatéren

  A nagy léptékű csatákat, amik a Battlefield sorozatot közönségkedvenccé tették, új elemekkel egészül ki, így például a rombolható környezetben megjavíthatsz egyes épületrészeket, vagy egészen új védműveket építhetsz fel, az új fedezékek pedig további taktikai lehetőségeket nyújtanak csapatodnak. De megeshet, hogy a győzelemhez egy, jó helyre átvontatott nehézfegyver, vagy egy biztonságba vonszolt és meggyógyított bajtárs segít hozzá. A Battlefield V PS4, Xbox One és PC kiadásaiban továbbá minden eddiginél mélyebb osztagrendszer vár, ha pedig a teljes csapatod ereje sem elég, az erősítések segítségével egy csapásra megfordíthatod a csata menetét.

  A Te katonáid, a Te harci stílusod

  A Battlefield V minden többjátékos módjában, így a megszokott csaták mellett a kooperatív Combined Armsban is veled lesznek saját századod tagjai, így minden esetben az általad előre beállított külsővel, fegyverekkel és felszereléssel viheted csatába gyalogos katonáidat és járműveidet is. Így nem csak megismernek majd a barátaid és az ellenfeleid, de minden pillanatban olyan harci stílusban játszhatsz, ahogy éppen kedved tartja.

  Próbáld ki magad új és klasszikus játékmódokban!

  Ugyan a Battlefield legnépszerűbb módja továbbra is a Conquest, újfajta kihívások várnak, akár a nagy léptékű csaták, akár a kisebb egységben való játék a kedvenced. A kooperatív Combined Arms mellett a több multiplayer csatát egybe fűző Grand Operations, illetve az egyetlen győztesig folyó Royale mód is újdonságot jelent a sorozat korábbi részeihez képest. Az egyjátékos kampányt ismét az egyedi történetekre fókuszáló harci történetek adják, így Norvégia hófödte tájain akaszthatjuk meg az atomfegyverek kifejlesztéséhez szükséges nyersanyagok ellátást, illetve Észak-Afrikában is beosonhatunk az ellenséges vonalak mögé a gyarmati francia erők egyik egységével.

  Semmilyen újdonságból nem maradsz ki!

  A Battlefield V Tides of War rendszerének köszönhetően nem maradsz ki semmilyen új tartalomból a játék megjelenését követően. Az érkező új pályák, frontvonalak és kihívások, amik a háború kitörésétől kezdve újabb és újabb csatákba vezetnek, ingyenesen elérhetőek lesznek a játék minden tulajdonosa számára.

  Jöhet a Battlefield V előrendelés?

  Légy része Te is a Battlefield V visszatérésének a második világháborúhoz, ami egyszerre ígér klasszikus játékelemeket és egészen új megoldásokat is! Rendeld elő és különleges felszerelések és exkluzív kihívások ütik a markod!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz