Megjelenés: 2018.10.12.

Call of Duty Black Ops 4

  • Call of Duty Black Ops 4 PC

    Ár: 16 990 Ft
  • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
    >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Call of Duty Black Ops 4 képek

Még több részlet

 

A Call of Duty Black Ops 4 ismét kőkemény, folyamatos akciót kínáló többjátékos csatákat hoz, az eddigi legkiterjedtebb Zombies móddal és a Black Ops alsorozat világának legjobb elemeit egy helyre sűrítő izgalmas új battle royale élménnyel, a Blackouttal. A CoD történetének legnagyobb csataterén nem csupán ismerős szereplőkkel és pályaelemekkel, hanem kedvenc fegyvereiddel is találkozhatsz, így az életre-halálra vívott küzdelemben minden adott lesz, amire a Black Ops rajongóit eddig is hosszú órákra a képernyő elé szegezte.

 

Válassz taktikát!

 

Az online többjátékos mód minden korábbi résznél magasabbra teszi a lécet, amihez az új fegyverek, pályák és játékmódok mellett számos további újítás jelenik meg a Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4 és Xbox One változataiban, de persze a sorozat korábbi részeiből is visszatérnek játékelemek. Így a 10 fejlesztés kiválasztásával megalkotott karakterosztályok mellett ismét találkozhatsz a specialistákkal is, akiknek a történetét most először szintén a többjátékos módban ismerheted meg. Az új Gear felszerelési tárgyakkal és a sorozat egyik védjegyének számító scorestreak rendszerrel pedig olyan eszközök kerülhetnek a kezedbe, amikkel akár egy pillanat alatt megfordíthatod egy csata kimenetelét.

 

Zombik minden mennyiségben

 

A játékmódot útjára indító Treyarch csapata minden korábbinál több Zombies tartalmat készít a Call of Duty: Black Ops 4 PS4, Xbox One és PC változatainak megjelenésére, így rögtön három kampányban szállhatsz szembe az élőholtak hordáival. A Voyage of Despair, a IX és a Blood of the Dead történetszálaiban rendkívül változatos helyszíneken indulhatsz kooperatív kalandokra három baráttal, így a Titanic egyetlen útja és az ókori Róma mellett az Alcatraz börtönben is vár az akció. Ezeket a pályákat pedig nemcsak azért lesz érdemes többször végigjátszani, mert egészen új képességeket választhatsz karakterednek az új kalandokra, hanem azért is, mert a Black Ops 4 Zombies módjának kihívásait is testreszabhatod majd, több mint száz változó, köztük a zombik sebessége, életereje, sebzése és sok más finomhangolásával. Ráadásul a Calling névre hallgató időszakos kihívások is várnak, így garantáltan nem fogsz unatkozni akkor sem, ha már mindegyik pályát teljesítetted.

 

Battle royale, Call of Duty módra

 

A multiplayer és a Zombies mellett egy egészen új játékmód, a Blackout is bemutatkozik a Call of Duty: Black Ops 4 Xbox One, PS4 és PC kiadásaiban. A recept egyszerű, a rengeteg játékos közül, akik a pályán nekivágnak a küzdelemnek, végül csak egy győztes (vagy egy csapat) maradhat életben. A népszerű túlélő játékmód feldolgozásában a Treyarch a Black Ops univerzumának legnépszerűbb részleteit ötvözi egyetlen hatalmas játéktérben, így számos szereplővel, fegyverrel és emlékezetes pályarésszel találkozhatsz az első három epizódból. A hatalmas, földi, vízi és légi járművekkel is bejárható pályán a rengeteg újdonság mellett is a Call of Dutyból már jól ismert és közkedvelt gyors, rendkívül pontosan irányítható harc vár rád.

 

Jöhet a Call of Duty: Black Ops 4 előrendelés?

 

Élj át egy egészen új Call of Duty élményt és ugorj fejest a megszokott módok még tovább fejlesztett változataiba. Rendeld elő a Call of Duty: Black Ops 4-et és lépj a csatatérre október 12-én!

 

Kapcsolódó termékek
    Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz