Megjelenés: 2015.11.06.

Call of Duty Black Ops 3

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Call of Duty Black Ops 3 képek

  Még több részlet

  A Black Ops új korszakba lépett

  A Call of Duty: Black Ops III PlayStation 4, PC, Xbox One, Xbox 360 és PS3 egy sötét jövőben folytatja a titkos műveletekre szakosodott katonák történetét, ahol a haditechnológia korábban elképzelhetetlen szintekre lépett. A különböző implantátumok és bionikus fejlesztéseknek hála a határ elmosódott fegyver és katona, ember és a hadviselés jövőjét jelentő robotok között.

  Az egyik legnépszerűbb FPS-sorozat legújabb része három teljesen különböző játékélménnyel, pörgős akcióval és rengeteg játékórát biztosító tartalommal vár, a díjnyertes játékokat jegyző Treyarch legújabb alkotását pedig már most megszerezheted!

  A Call of Dutyban eddig sosem látott kampány

  A sorozat történetében először a Black Ops III sötét jövőképet festő kampányát négyfős kooperatív módban élhetjük át, ráadásul karakterünk külsejét és felszerelését is testreszabhatjuk. A történet első végigjátszása után pedig egy egészen új szemszögből élhetjük át a korábban már látott pályákat és egy egészen új sztorit játszhatsz végig barátaiddal.

  A kampány során a Call of Duty-sorozattól megszokott fegyverkezelés mellett egy sor különleges képességet is bevethetünk, köszönhetően a különböző implantátumoknak, így például felrobbanthatjuk ellenségeink gránátjait, vagy akár a távolból átvehetjük az irányítást az ellenséges elektromos eszközök felett.

  Készülj fel egy továbbfejlesztett többjátékos módra

  A Call of Duty: Black Ops III PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PS4 és PC minden korábbinál nagyobb szabadságot ad a mozgásban, ami a többjátékos módot illeti. A jövő katonáinak emberfeletti képességeinek köszönhetően akár falakon is futhatunk, a levegőben hajtóműveinket használva juthatunk el magasabb helyekre, de a víz alatt is találhatunk új útvonalakat, amiket használva taktikai előnyre tehetünk szert.

  A Specialist rendszernek hála a Black Ops III-ban mindenki egy különleges fegyvert vagy képességet is csatába vihet minden meccsben. Ezek mellett természetesen a felszerelésünket továbbra is összeállíthatjuk a játék sokféle arzenáljából, fegyvereinket pedig a külön gunsmith módban állíthatjuk össze és festhetjük olyanra, amilyenre szeretnénk.

  Persze egy Treyarch-féle játék sem lenne teljes Zombies mód nélkül, ami ezúttal egy saját történetszálat kapott Shadows of Evil címmel és az 1940-es évek Amerikájának hangulatát vegyíti egy igazi horrorsztori izgalmaival. A kooperatív mód ezúttal egy saját fejlődési rendszert kapott, aminek köszönhetően további mélységekkel bővül a mód, és érdemes lesz újrajátszani is egy-egy pályát.

  Call of Duty: Black Ops III gépigény:

  Az új CoD PC-s változata rendkívül jól skálázható, így bár a legszebb látványhoz erősebb számítógépre van szükség, a játék belépőszintű konfigurációkon is élvezhető, ehhez pedig az alábbi minimum gépigény teljesülésére van szükség:

  Call of Duty: Black Ops III minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  Processzor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz vagy jobb
  RAM: 6 GB RAM
  HDD: 60 GB HD szabad hely
  Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTS 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB vagy jobb
  DirectX: 11
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Hangkártya: DirectX Kompatibilis

   
  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz