Megjelenés: 2017.11.03.

Call of Duty: WWII

  • Call of Duty WWII PC

    Ár: 16 990 Ft
  • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
    >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Call of Duty: WWII képek

Még több részlet

A modern kor, a közeli jövő és a hidegháború után a világ egyik legnépszerűbb lövöldözős sorozata visszatér gyökereihez és ismét a második világháború nyugati frontjára indulunk a Call of Duty: WWII PS, PS4 és Xbox One kiadásaiban. Igazi CoD-hoz méltóan a látványos pillanatokkal és látványos összecsapásokkal teli kampány és a pörgős többjátékos ütközetek mellett egy önálló történettel rendelkező kooperatív Zombies kampány is vár, hogy barátaiddal közösen szálljatok szembe a rémségekkel.

Üdv az első hadosztályban!

A kampány főszereplője, Ronald „Red” Daniels szemszögén keresztül ismét az egyszerű, a kiképzésről nemrég kikerült közkatona szerepébe csöppenünk a nyugati fronton. A Call of Duty: WWII PS4, Xbox One és PC verzióinak kampánya a második világháború ismert csatái, mint a normandiai partraszállás, vagy a hürtgeni erdőben vívott összecsapás, mély, emberi történeteket is tartogat. Szemtanúja lehetsz majd például a két tiszt konfliktusának, akik közül az egyik minden áldozat árán végrehajtja a számára kiadott parancsot, míg a másikuk számára bajtársaik életének megőrzése a legfontosabb. De az amerikai katonák történetei mellett más szemszögekből is betekintést nyerhetünk az európai hadszíntér eseményeibe, például egy francia ellenálló, vagy éppen egy menekülő német család történetét is megismerhetjük.

Valódi háború a többjátékos módban

A Call of Duty: WWII Xbox One, PC és PS4 változatainak egyik nagy újdonságát a War mód jelenti, ami a többjátékos összecsapásokat egymáshoz kötődő feladatokkal valódi hadműveletekké változtatja. A szövetségesek konfliktusához minden pályán egy apró történet kötődik, aminek a győztes csapat függvényében két különböző kimenetelét is láthatjuk. Emellett a sorozatban megszokott játékmódokat is megtaláljuk majd, így az egyszerűbb klasszikus feladatok kedvelői is megtalálják a számításukat. Megújult a korábbi részek kasztrendszere is, ezentúl azt kell kiválasztanunk, melyik hadosztály tagjaként respawnolunk legközelebb, ennek függvényében különleges képességekkel, fegyverekkel és felszereléssel egészíthetjük ki eszköztárunkat.

Új borzalmak várnak

A Sledgehammer Games alapítói korábban a Dead Space szérián is dolgoztak, így tudják mi fán terem egy igazán ijesztő horrorélmény, ezt a tapasztalatukat pedig a Call of Duty: WWII Nazi Zombies módjában is kamatoztatják. A kooperatív játéktípus története szerint egy volt művészettörténészből, egy festménytolvajból, egy katonából és egy gépészből álló csapat értékes műtárgyak visszaszerzésére indul egy bajor városkába. Ám Mittelburg egy sötét titkot rejt, így küldetésük hamar a túlélésért folytatott küzdelemmé változik, az élőholtak hordái ellen folytatott harc pedig a Zombies módtól megszokott izgalmas csapatos lövöldözést ígér.

Call of Duty: WWII gépigény

Call of Duty: WWII minimum gépigény:

OS: Windows 7 64-Bit vagy jobb
Processzor: Intel Core i3 3225 3.3 GHz vagy AMD Ryzen 5 1400
RAM: 8GB
Szabad hely: 90GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 vagy ATI Radeon HD 7850 2GB / AMD RX 550

Call of Duty: WWII ajánlott gépigény:

CPU: Intel Core i5-2400 vagy AMD Ryzen R5 1600X
RAM: 12GB
Szabad hely: 90GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580

Jöhet a Call of Duty: WWII vásárlás?

Térj vissza a második világháború legendás csatáihoz a Call of Dutyval egy, a háború emberi oldalát bemutató kampánnyal, egy pörgős többjátékos móddal és a kooperatív Nazi Zombies móddal, amitől kiráz a hideg! Rendeld meg ma!

Kapcsolódó termékek
    Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz