Megjelenés: 2016.04.12.

Dark Souls III

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Dark Souls III képek

  Még több részlet

  Az 576 Kbyte-exkluzív Dark Souls III Apocalypse Edition tartalma:

  • Dark Souls III alapjáték
  • Különleges díszítésű fémtok
  • A játék zenéjét tartalmazó CD

  Sötétség borítja a világot

  A FromSoftware csapata ismét az előző két részben felépített rejtélyes világába invitál, a Dark Souls III PS4, PC és Xbox One változataiban. Az apró jelekből és utalásokból összeálló történet mellett persze ezúttal is a hihetetlenük kemény, de rengeteg különböző stílusnak kedvező harc a legizgalmasabb összetevője az akció-RPG-nek.

  A Tűz korát elhozó lángok hamarosan kialszanak és csak parázs marad, ami azt jelenti, hogy Lothric földjén rég nem látott szörnyetegek és letűnt korok hősei ébrednek fel sírjukból is. A Dark Souls III világát járva egyszerre taláunk majd szépséget és borzalmakat, amiket megpróbálhatunk egyedül, vagy barátainkkal legyőzni.

  Küzdj a világosságért

  A Dark Souls III PC, PS4 és Xbox One harcrendszere rengeteg újítást hoz a második részhez és a két játék között megjelent Bloodbrone-hoz képest is. Míg ez utóbbi gyorsabb harci tempója visszaköszön a Dark Souls III-ban is, ráadásul minden fegyver egy egyedi harci stílust kap majd, aminek köszönhetően egészen más érzés lesz egy kardot, egy fejszét, vagy éppen egy rövidíjat használni. Persze fegyverek helyett azt is választhatjuk, hogy látványos varázslatokkal terítjük a földre ellenfeleinket, amik ezentúl nem tölteteket használnak, hanem egy különleges Estus flaskával visszatölthető mágikus energiát.

  Utazásunk legnagyobb kihívásait ezúttal is a különböző főellenségek jelentik majd, akik ezúttal is hatalmas méreteket öltenek majd és a legyőzésükhöz alaposan meg kell tanulnunk, milyen támadásokat használnak, bár olykor ezen a legváratlanabb módon harc közben is változtatni fognak. Lothric királyságában persze sosem leszünk teljesen egyedül, egy-egy fantomot megidézve pedig ezúttal is egy társsal nézhetünk szembe a játék legnagyobb kihívásaival, vagy éppen össze is csaphatunk más játékosokkal, így szerezve különleges jutalmakat.

  Ismeretlen tájakon

  A Dark Souls III Xbox One, PS4 és PC változataiban ugyan kevesebb különböző tájat járhatunk be, mint az előző részben, ezek viszont nagyobbak lesznek és az első Dark Soulshoz hasonlóan több helyen kapcsolódnak majd egymáshoz. Ezáltal egy izgalmas útvesztővé válik a játék világa, ahol olykor hasznos rövidítésekre találhatunk, így érdemes lehet minden apró sarkot felderítenünk.

  A pillanatnyi felüdülést jelentő mentési pontokat ezúttal is a tábortüzek jelzik majd, ám a Lothric földjén találhó sírköveket megérintve is némi világosságot hozhatunk a sötétségbe, ráadásul az ezeken található feliratokból ismerhetünk meg rengeteg apró titkot és részletet a játék történetéről is. Szerepjátékos énünket nem csupán ezek a sztorifoszlányok nyűgözhetik le, hanem akibővített karaktergeneráló funkció is vonzó lehet.

  Dark Souls III gépigény:

  Dark Souls III minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
  Processzor: Intel Core i3-2100 / AMD® FX-6300
  Memória: 4 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA® GeForce GTX 750 Ti / ATI Radeon HD 7950
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Tárhely: 25 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX 11-kompatibilis hangeszköz
  Egyéb megjegyzések: Az online játékhoz és a termék aktiválásához internatkapcsolat szükséges.

  Dark Souls III ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
  Processzor: Intel Core i7-3770 / AMD® FX-8350
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA® GeForce GTX 970 / ATI Radeon R9 series
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Tárhely: 25 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX 11-kompatibilis hangeszköz
  Egyéb megjegyzések: Az online játékhoz és a termék aktiválásához internatkapcsolat szükséges.

  Jöhet a Dark Souls III vásárlás?

  Készen állsz a Dark Souls III kőkemény kihívásaira? Ha a válasz nem egy egyszerű igen, hanem már alig várod a játékot, rendeld meg saját példányod, akár az Apocalypse Editiont, Magyarországon kizárólag az 576 Kbyte-nál!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz