Megjelenés: 2016.04.05.

DiRT Rally

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  DiRT Rally képek

  Még több részlet

  A DiRT Rally Legend Edition tartalma:

  • DiRT Rally alapjáték
  • Fully Loaded Mini csomag
   • Mini 1070 Cooper S
   • Exkluzív festés
   • Egyedi mérnök saját képességgel
  • Colin McRae Rally Legend DVD-film

  A versenyzés legtisztább formája

  A DiRT Rally PC, PS4 és Xbox One változataival a Codemasters visszatér a sorozat gyökereihez, ami a vegytiszta raliról szól. A raliszakaszok szűk útjain nem csak arra kell figyelnünk, hogy milyen kanyar következik, ugyanis az észvesztő száguldás közben egy-egy bukkanó, vagy egy felszínváltás után könnyedén a pálya melletti árokban köthet ki a kocsid. Az újradolgozott, rendkívül hiteles vezetési modell a legkomolyabb rajongók elvárásainak is megfelelő valószerűséget hozott, ahol nem mentenek meg a rásegítések.

  Így nagy hasznát vesszük majd a játékkal érkező oktatóvideóknak, amikből megtanulhatjuk, hogyan hozhatjuk egyenesbe megcsúszott autónkat a legrázósabb helyeztben is. Emellett belekóstolhatsz a ralikrossz világába is, ahol a többi pilóta autójának koccanva versenyezhetünk fej fej mellett a valódi világbajnokság helyszínein. A különleges Legend Edition nem csupán extra tartalmakat ad a játékhoz, hanem a Codemasters ralis sorozatának meghatározó névadójáról, a legendás Colin McRae-ről is megemlékezik egy teljes hosszúságú dokumentumfilmmel is.

  A leghíresebb raliautók egy játékban

  A DiRT Rally Xbox One, PC és PS4 verzióiban is több mint negyven különböző autó volánja mögött állhatunk fel a rajtvonalra, amik között ott vannak a hatvanas évek legendái, a WRC-ben használt legfrissebb modellek és a kettő között is rengeteg híres modell. Aktuális versenygépünket persze a szakaszok között meg is kell javíttatnunk, de fejleszthetjük is különleges alkatrészekkel. A taktikai választásainkat az is bővíti, hogy az autónk beállításait is részletesen testreszabhatjuk, amiben a különböző leigazolható versenymérnökök is rengeteget segíthetnek.

  Száguldj a világ legszebb útjain

  A DiRT Rallyban hat rali több mint hetven szakaszán száguldhatunk végig, amiket a fejlesztők személyesen térképeztek fel a játék készítése során, hogy minél autentikusabb élményt kaphassunk. A különböző hangulat mellett egészen eltérő felszínekkel is találkozhatunk egy-egy szakaszon belül is, amik a sorozat korábi részeinél hosszabbak.

  Így a finn rali murvás felszíne, Monte Carlo fagyos aszfaltja, vagy a legendás Pikes Peak-i futam helyszínein teljesen más vezetetési élmény vár ránk, ami az FIA Ralikrossz Világbajnokság legnépszerűbb helyszíneivel is kiegészült. A rali ranglétrájának aljáról induló bajnokság mód mellett ezeken az egyedi helyszíneken akár a barátaiddal szervezett ligában, egyedi online versenyeken, vagy a napi, heti és havi kihívásokban is versenyezhetsz.

  DiRT Rally gépigény:

  DiRT Rally minimum gépigény:

  Operációs rendszer: A Windows 7, Windows 8, Windows 10 64bites változatai
  Processzor: AMD FX Series, vagy Intel Core i3 Series
  Memória: 4 GB RAM
  Videokártya: AMD HD5450, Nvidia GT430, vagy Intel HD4000 1GB of VRAM-mal (DirectX 11-kompatibilis videokártya szükséges)
  DirectX: 11-es verzió
  Tárhely: 35 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

  DiRT Rally ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: A Windows 7, Windows 8, Windows 10 64bites változatai
  Processzor: AMD FX-8150, vagy Intel Core i5 4670
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: AMD R9 290, vagy Nvidia GTX780
  DirectX: 11-es verzió
  Tárhely: 35 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

  Jöhet a DiRT Rally vásárlás?

  Térj vissza te is a klasszikus ralijátékok hangulatához és száguldj a kormányt szorítva a ranglisták élére! Rendeld meg még ma és lépj a gázpedálra!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz