Megjelenés: 2016.04.05.

DiRT Rally

 • Dirt Rally VR Edition PS4

  Ár: 11 999 Ft
 • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

DiRT Rally képek

Még több részlet

A DiRT Rally Legend Edition tartalma:

 • DiRT Rally alapjáték
 • Fully Loaded Mini csomag
  • Mini 1070 Cooper S
  • Exkluzív festés
  • Egyedi mérnök saját képességgel
 • Colin McRae Rally Legend DVD-film

A versenyzés legtisztább formája

A DiRT Rally PC, PS4 és Xbox One változataival a Codemasters visszatér a sorozat gyökereihez, ami a vegytiszta raliról szól. A raliszakaszok szűk útjain nem csak arra kell figyelnünk, hogy milyen kanyar következik, ugyanis az észvesztő száguldás közben egy-egy bukkanó, vagy egy felszínváltás után könnyedén a pálya melletti árokban köthet ki a kocsid. Az újradolgozott, rendkívül hiteles vezetési modell a legkomolyabb rajongók elvárásainak is megfelelő valószerűséget hozott, ahol nem mentenek meg a rásegítések.

Így nagy hasznát vesszük majd a játékkal érkező oktatóvideóknak, amikből megtanulhatjuk, hogyan hozhatjuk egyenesbe megcsúszott autónkat a legrázósabb helyeztben is. Emellett belekóstolhatsz a ralikrossz világába is, ahol a többi pilóta autójának koccanva versenyezhetünk fej fej mellett a valódi világbajnokság helyszínein. A különleges Legend Edition nem csupán extra tartalmakat ad a játékhoz, hanem a Codemasters ralis sorozatának meghatározó névadójáról, a legendás Colin McRae-ről is megemlékezik egy teljes hosszúságú dokumentumfilmmel is.

A leghíresebb raliautók egy játékban

A DiRT Rally Xbox One, PC és PS4 verzióiban is több mint negyven különböző autó volánja mögött állhatunk fel a rajtvonalra, amik között ott vannak a hatvanas évek legendái, a WRC-ben használt legfrissebb modellek és a kettő között is rengeteg híres modell. Aktuális versenygépünket persze a szakaszok között meg is kell javíttatnunk, de fejleszthetjük is különleges alkatrészekkel. A taktikai választásainkat az is bővíti, hogy az autónk beállításait is részletesen testreszabhatjuk, amiben a különböző leigazolható versenymérnökök is rengeteget segíthetnek.

Száguldj a világ legszebb útjain

A DiRT Rallyban hat rali több mint hetven szakaszán száguldhatunk végig, amiket a fejlesztők személyesen térképeztek fel a játék készítése során, hogy minél autentikusabb élményt kaphassunk. A különböző hangulat mellett egészen eltérő felszínekkel is találkozhatunk egy-egy szakaszon belül is, amik a sorozat korábi részeinél hosszabbak.

Így a finn rali murvás felszíne, Monte Carlo fagyos aszfaltja, vagy a legendás Pikes Peak-i futam helyszínein teljesen más vezetetési élmény vár ránk, ami az FIA Ralikrossz Világbajnokság legnépszerűbb helyszíneivel is kiegészült. A rali ranglétrájának aljáról induló bajnokság mód mellett ezeken az egyedi helyszíneken akár a barátaiddal szervezett ligában, egyedi online versenyeken, vagy a napi, heti és havi kihívásokban is versenyezhetsz.

DiRT Rally gépigény:

DiRT Rally minimum gépigény:

Operációs rendszer: A Windows 7, Windows 8, Windows 10 64bites változatai
Processzor: AMD FX Series, vagy Intel Core i3 Series
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: AMD HD5450, Nvidia GT430, vagy Intel HD4000 1GB of VRAM-mal (DirectX 11-kompatibilis videokártya szükséges)
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 35 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

DiRT Rally ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: A Windows 7, Windows 8, Windows 10 64bites változatai
Processzor: AMD FX-8150, vagy Intel Core i5 4670
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD R9 290, vagy Nvidia GTX780
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 35 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

Jöhet a DiRT Rally vásárlás?

Térj vissza te is a klasszikus ralijátékok hangulatához és száguldj a kormányt szorítva a ranglisták élére! Rendeld meg még ma és lépj a gázpedálra!

Kapcsolódó termékek
  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz