Megjelenés: 2016.05.13.

Doom

 • DOOM UAC Edition Xbox One

  576 KByte Exkluzív kiadás -  Előrendelőknek a készlet erejéig, ajándék Demon Multiplayer Pack DLC és IDDQD szilikon karkötő!

  576 KByte Exkluzív előrendelői ajándék - leggyorsabb előrendelőknek a készlet erejéig!

  Ár: 6 490 Ft
 • DOOM Xbox One

  Ár: 6 490 Ft
 • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Doom képek

Még több részlet

Doom előrendelői ajándék:

Minden előrendelőnk IDDQD szilikon karkötőt, Demon Multiplayer Pack DLC-t kap ajándékba, ami egy démon témájú páncélszettet, hat fémhatású festést, három id Software logó mintát és hat Hack modult tartalmaz a játék többjátékos módjához.

 

 

A Doom Collector's Edition tartalma:

 • Exkluzív fémdoboz
 • 30 cm magas, LED-világítással és ventillátoros talapzattal ellátott talapzattal ellátott Revenant-szobor

Régimódi FPS

Az id Software visszatér a műfaj gyökereihez és egy olyan FPS-sel rukkol elő, amilyen ma már ritkán látunk. A Doom-sorozat több mint egy évtized után új epizódot kap, ami ezúttal is a hatalmas fegyverekről, a vérszomjas démonokról és a pörgős akcióról szólnak. Lassan vánszorgó főszereplő helyett hihetetlen sebességgel száguldhatsz ellenféltől ellenfélig, akiknek a legyőzéséhez rettentő ügyességre lesz szükséged, akár az egyjátékos kampányban darálod a démonokat, akár online szállsz harcba.

Az Doom PS4, PC és Xbox One változataiban pedig a hivatalos pályákon túl is hosszú órákra leköthet az új pályaszerkesztőnek hála, ami egyszerűen használható, mégis rendkívül sok lehetőséget rejt magában. Így akár bármilyen korábbi tapasztalat nélkül összehozhatjuk a saját, profin kinéző arénánkat, tapasztaltabb modderként viszont akár egészen új játékmódokat is megalkothatunk.

Megállás nélkül a pokol kapujáig

Az egyjátékos kampányban az egyetlen DOOM tengerészgyalogosként egyszerű lesz a feladatod: megfékezni a Union Aerospace Corporation hatalmas marsi kutatóbázisát elárasztó démoni hordákat. Ebben a kampányban viszont nem támaszkodhatsz majd az MI által irányított társakra, kényelmesen elhelyezett fedezékekre, vagy visszatöltődő életerőre. Ott lesznek viszont a Doom futurisztikus és klasszikus fegyverei, egy változatos közelharci rendszer és a hihetetlenül gyors mozgás lehetősége, hogy kreatív módokat találj ki, hogy ezt a brutális kihívást valahogy legyűrd.

Légy az aréna királya!

A DOOM PC, Xbox One, PS4 vertióiban visszatér a régi idők aréna-FPS-einek többjátékos módja is, ahol szintén a megállás nélküli akció a legfontosabb. A siker kulcsa elsősorban a saját reflexidben és pontosságodban rejlik, de felülkerekedhetsz versenytársaidon a démoni erőket adó power-upok begyűjtésével is. Persze az sem árt, ha nem tévedsz el a hihetetlen mélységekkel és magasságokkal bíró pályákon sem, ahol akár többemeletnyi zuhanásokra és ugrásokra is képes lehetsz. A klasszikus játékmódok mellett egyébként új feladatokkal is szebesülünk, amik egészen újszerű kihívások elé állítanak minket.

Készítsd el a közönség új kedvenc pályáját!

A Doom a különleges, SnapMap nevű pályaszerkesztője is minden platformon várja a kísérletező kedvű játékosokat és a tapasztaltabb moddereket is. Ezzel könnyen egymáshoz illeszthetünk előre elkészült pályaelemeket és egy szempillantás alatt meghatározhatjuk a külsejüket is. Tapasztaltabbak persze a játék szabályait is átállíthatják, így egészen új játékmódokat létrehozva, alkotásaikat pedig azonnal kipróbálhatják és néhány kattintás után bárkivel meg is oszthatják.

Doom gépigény:

Doom minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bites változatok)
Processzor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320, vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB, vagy jobb
Tárhely: 55 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Steames aktiváció és szélessávú internetkapcsolat szükséges a SnapMap és többjátékos módokhoz

Doom ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bites változatok)
Processzor: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350, vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB, vagy jobb
Tárhely: 55 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Steames aktiváció és szélessávú internetkapcsolat szükséges a SnapMap és többjátékos módokhoz

Jöhet a Doom vásárlás?

Ha te is visszavágysz az FPS-ek hőskorába, amikor elsősorban az ügyességed és a folyamatos akció számított, semmiképp se hagyd ki az új Doomot! Foglald le példányod már ma és ess neki a démoni hordáknak már a megjelenés napján, vagy villants előrendelői ajándékaiddal a többjátékos módban!

Kapcsolódó termékek
  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz