Megjelenés: 2016.05.13.

Doom

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Doom képek

  Még több részlet

  Doom előrendelői ajándék:

  Minden előrendelőnk IDDQD szilikon karkötőt, Demon Multiplayer Pack DLC-t kap ajándékba, ami egy démon témájú páncélszettet, hat fémhatású festést, három id Software logó mintát és hat Hack modult tartalmaz a játék többjátékos módjához.

   

   

  A Doom Collector's Edition tartalma:

  • Exkluzív fémdoboz
  • 30 cm magas, LED-világítással és ventillátoros talapzattal ellátott talapzattal ellátott Revenant-szobor

  Régimódi FPS

  Az id Software visszatér a műfaj gyökereihez és egy olyan FPS-sel rukkol elő, amilyen ma már ritkán látunk. A Doom-sorozat több mint egy évtized után új epizódot kap, ami ezúttal is a hatalmas fegyverekről, a vérszomjas démonokról és a pörgős akcióról szólnak. Lassan vánszorgó főszereplő helyett hihetetlen sebességgel száguldhatsz ellenféltől ellenfélig, akiknek a legyőzéséhez rettentő ügyességre lesz szükséged, akár az egyjátékos kampányban darálod a démonokat, akár online szállsz harcba.

  Az Doom PS4, PC és Xbox One változataiban pedig a hivatalos pályákon túl is hosszú órákra leköthet az új pályaszerkesztőnek hála, ami egyszerűen használható, mégis rendkívül sok lehetőséget rejt magában. Így akár bármilyen korábbi tapasztalat nélkül összehozhatjuk a saját, profin kinéző arénánkat, tapasztaltabb modderként viszont akár egészen új játékmódokat is megalkothatunk.

  Megállás nélkül a pokol kapujáig

  Az egyjátékos kampányban az egyetlen DOOM tengerészgyalogosként egyszerű lesz a feladatod: megfékezni a Union Aerospace Corporation hatalmas marsi kutatóbázisát elárasztó démoni hordákat. Ebben a kampányban viszont nem támaszkodhatsz majd az MI által irányított társakra, kényelmesen elhelyezett fedezékekre, vagy visszatöltődő életerőre. Ott lesznek viszont a Doom futurisztikus és klasszikus fegyverei, egy változatos közelharci rendszer és a hihetetlenül gyors mozgás lehetősége, hogy kreatív módokat találj ki, hogy ezt a brutális kihívást valahogy legyűrd.

  Légy az aréna királya!

  A DOOM PC, Xbox One, PS4 vertióiban visszatér a régi idők aréna-FPS-einek többjátékos módja is, ahol szintén a megállás nélküli akció a legfontosabb. A siker kulcsa elsősorban a saját reflexidben és pontosságodban rejlik, de felülkerekedhetsz versenytársaidon a démoni erőket adó power-upok begyűjtésével is. Persze az sem árt, ha nem tévedsz el a hihetetlen mélységekkel és magasságokkal bíró pályákon sem, ahol akár többemeletnyi zuhanásokra és ugrásokra is képes lehetsz. A klasszikus játékmódok mellett egyébként új feladatokkal is szebesülünk, amik egészen újszerű kihívások elé állítanak minket.

  Készítsd el a közönség új kedvenc pályáját!

  A Doom a különleges, SnapMap nevű pályaszerkesztője is minden platformon várja a kísérletező kedvű játékosokat és a tapasztaltabb moddereket is. Ezzel könnyen egymáshoz illeszthetünk előre elkészült pályaelemeket és egy szempillantás alatt meghatározhatjuk a külsejüket is. Tapasztaltabbak persze a játék szabályait is átállíthatják, így egészen új játékmódokat létrehozva, alkotásaikat pedig azonnal kipróbálhatják és néhány kattintás után bárkivel meg is oszthatják.

  Doom gépigény:

  Doom minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bites változatok)
  Processzor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320, vagy jobb
  Memória: 8 GB RAM
  Grafika: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB, vagy jobb
  Tárhely: 55 GB szabad hely
  Egyéb megjegyzések: Steames aktiváció és szélessávú internetkapcsolat szükséges a SnapMap és többjátékos módokhoz

  Doom ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bites változatok)
  Processzor: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350, vagy jobb
  Memória: 8 GB RAM
  Grafika: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB, vagy jobb
  Tárhely: 55 GB szabad hely
  Egyéb megjegyzések: Steames aktiváció és szélessávú internetkapcsolat szükséges a SnapMap és többjátékos módokhoz

  Jöhet a Doom vásárlás?

  Ha te is visszavágysz az FPS-ek hőskorába, amikor elsősorban az ügyességed és a folyamatos akció számított, semmiképp se hagyd ki az új Doomot! Foglald le példányod már ma és ess neki a démoni hordáknak már a megjelenés napján, vagy villants előrendelői ajándékaiddal a többjátékos módban!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz