Megjelenés: 2016.08.19.

F1 2016

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  F1 2016 képek

  Még több részlet

  Várnak a szezon izgalmai

  Éld át a sorozat hivatalos játékában a 2016-os Forma-1-es idény min a huszonegy versenyét, köztük az idén bemutatkozó bakui állomással, az Azerbajdzsánban megrendezett Európa Nagydíjon. Így az F1 2016 Xbpx One, PS4 és PC verzióiban igazán elmerülhetsz a sportág pályán történő izgalmaiban, de egyben a színfalak mögött folyó felkészülés egy szeletét is megtpasztalhatod, köszönhetően a legmélyebb karriermódnak, amit a Codemasters eddig megalkotott az F1-es játékokban.

  A realizmust pedig olyan apróságok támasztják alá, mint a játékos által irányított felvezető kör, a kézileg vezérelt rajt és boxutcai behajtás. Ezeknek a részleteknek hála még izgalmasabbak lehetnek az immár akár 22 játékossal zajló online versenyek, ahol még azt is kiválóan modellezi a játék, mi történik, ha összeakad két versenyző, köszönhetően a részletesebb törésmodellnek és az új büntetési rendszernek.

  Érezd magad a pilótafülkében

  A száguldó cirkusz futamainak minél élethűbb újraalkotásának érdekében az F1 2016-ba visszatér a biztonsági autó, de kisebb balesetek esetében az is előfordulhat, hogy a sportágban nemrég bevezetett virtuális safety car miatt kell majd lassítanunk. A megújult vezetési modellben komoly jelentősége van annak is, milyen beállításokkal gurulsz ki az aszfaltcsíkra, így nem csak vezetési stílusodhoz alakíthatod kocsid viselkedését, hanem az adott pályához is, amik között az idei bajnokságban bemutatkozó bakui utcai pályát is megtaláljuk.

  Az új verzióban pedig már nem csak az olyan egzotikus helyszíneken versenyezhetünk különböző napszakokban, mint Bahrein, Abu-Dzabi, vagy éppen Szingapúr, hanem bármelyik pályán kiválaszthatjuk, milyen fényviszonyok között szeretnénk róni a köröket.

  Éld az F1-es versenyzők életét

  Az F1 2016 PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban visszatér a közönségkedvencnek számító karriermód, aminek során akár tíz szezonon keresztül egyengethetjük saját pilótánk Forma-1-es pályafutását. Versenyzőnk egyéniségét avatárunk kiválasztása után tovább alakíthatjuk saját rajtszámunk kiválasztásával, vagy ami talán még fontosabb, sisakfestésünk összeállításával. Már az első szezontól kezdve bármelyik csapattal szerződést köthetsz, de a választott istállótól függnek majd a veled szemben támasztott elvárások is.

  Később aztán kiérdemelheted más csapatok ajánlatát is, vagy első alakulatod autóját fejlesztheted igazi bajnokesélyessé. Ugyanis a karriermód minden egyes részében, a szabadedzéstől kezdve a versenyig fejlesztési pontokat szerezhetsz, amikre szükséged lesz, hogy felülmúld a többi konstruktőr autójának teljesítményét. Amikor pedig nem a pályán versenyzünk, a paddockban beszélhetjük meg a további részleteket a fejlesztési mérnökünkkel és pilótaügynökünkkel, ráadásul a Forma-1 ismert alakjai is feltűnnek majd olykor, még valószerűbb élménnyé varázsolva a karriermódot.

  F1 2016 gépigény

  F1 2016 minimum gépigény

  Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, Windows 8, vagy Windows 10
  Processzor: Intel Core i3 530 vagy AMD FX 4100
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: Nvidia GTX 460, vagy AMD HD 5870
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Szabad tárhely: 30 GB
  Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya

  F1 2016 ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, Windows 8, vagy Windows 10
  Processzor: Intel Core i5 4690 vagy AMD FX 8320
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: Nvidia GTX 980, vagy AMD R9 Fury
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Szabad tárhely: 30 GB
  Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya

  Jöhet az F1 2016 vásárlás?

  Állj fel Te is a rajtrácsra és írd meg saját F1-es legendád! Rendeld meg a játékot már most és taposs a gázra!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz