Megjelenés: 2015.11.10.

Fallout 4

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Fallout 4 képek

  Még több részlet

  Üdv újra itthon!

  A Fallout 4 Xbox One, PC és PlayStation 4 ismét a poszt-apokaliptikus pusztaságba kalauzol el minket, ahol ezúttal nem csupán a saját túlélésünk a tét. Hiába vonultak sokan biztonságos hibernációba a 111-es Vaultba, egyedül Te léphetsz ismét a felszínre 210 évvel az atomkatasztrófa után. Boston és környéke csak rád vár, hogy felfedezd, és végeláthatatlan kalandokat keress!

  A The Elder Scrolls-sorozatot is jegyző Bethesda minden korábbi szerepjátékuknál jobb fő történetszállal, és megszámlálhatatlan kisebb kalanddal vár, amik a játék minden négyzetméterét felfedezhető apróságokkal és tetszőleges sorrendben végigjátszható küldetésekkel töltik meg. A pusztaság sorsa a Te kezedben van, rajtad áll, hogyan építed újra a civilizációt!

  Ésszel, vagy erővel?

  Ahogy azt már a Fallout-sorozattól megszokhattuk, ezúttal is rengeteg különböző játékstílus közül választhatunk, a visszatérő S.P.E.C.I.A.L. rendszerben hét különböző tulajdonság és rengeteg perk közül választhatunk. Így ha szeretnénk, hősünk egy hatalmas páncélzatban harcoló katona, egy minden szorult helyzetet diplomatikusan és furfangos beszéddel megoldó sármőr, vagy egy robbanószerekre és hackelésre támaszkodó tudós is lehet.

  Az ötven alapfegyvert rengeteg különböző módon fejlesztheted, a csatajeleneteket pedig a külső- és belsőnézetes kameraállás mellett az idő lassítását és taktikus célzást lehetővé tévő V.A.T.S. rendszerrel is szemlélheted, ami igazán filmszerű látványt kölcsönöz a Fallout 4 összecsapásainak. Utazásaid során nem csak fosztogatókkal, hanem a Fallout világának olyan ikonikus ellenfeleivel is meg kell majd küzdened, mint a szupermutánsok, a ghoulok, vagy a deathclaw-k.

  Teljes szabadság

  Akár a Fallout 4 PC, PlayStation 4, vagy Xbox One változatát választod, a játékban teljesen szabad kezet kapsz, milyen küldetéseket vállalsz el, milyen társakat viszel magaddal az úton, vagy hogy csatlakozol-e valamelyik, a hatalomért küzdő frakcióhoz. A sorozatban először saját településeket is építhetsz, saját magad által tervezett épületekkel, berendezéssel, védelmi eszközökkel és világítással. Az új kezdethez viszont rengeteg nyersanyagra lesz szükséged, amit az elbontott romoktól kezdve a legapróbb tárgyakig bármiből is kinyerhetsz.

  A poszt-apokaliptikus Bostont és környékét felújított grafika és egy egészen új fényeffektek keltik életre, a Fallout 4 valósághűségét pedig az a több mint száztízezer sornyi párbeszéd fokozza, amiket a játékos karakterének és a rengeteg NPC-nek ad saját személyiséget.

  Fallout 4 gépigény

  Bár a modolás szabadságát már nem csak PC-n élvezheted, érdemes odafigyelni, hogy a lehető legszebb poszt-apokaliptikus látvány érdekében a géped megfeleljen az alábbi Fallout 4 minimum vagy ajánlott gépigénynek:

  Fallout 4 minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites operációs rendszer szükséges)
  Processzor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz vagy ennek megfelelő
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB vagy ennek megfelelő
  Merevlemez: 30 GB szabad tárhely

  Fallout 4 ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites operációs rendszer szükséges)
  Processzor: Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz vagy ennek megfelelő
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB vagy ennek megfelelő
  Merevlemez: 30 GB szabad tárhely

  Ne legyen kérdés a Fallout 4 vásárlás!

  Vedd fel a Pip-Boyt, vágj neki te is az évek óta várt poszt-apokaliptikus kalandnak és mentsd meg Dogmeat oldalán az emberiséget!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz