Megjelenés: 2018.03.27.

Far Cry 5

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Far Cry 5 képek

  Még több részlet

  Far Cry 5 előrendelői ajándék

  A készlet erejéig minden előrendelőnknek Doomsday Preppers és Káosz DLC-ket adunk, illetve kizárólag előrendelésben választhattok a jáétk mellé Far Cry 5 bögrét vagy táskát!

   

   

  A játékról

  Merülj el egy újabb őrült kalandban a Far Cry 5 PC, PS4 és Xbox One változataival, ami a sorozat történetében először kétfős kooperatív módban is bejárhatóvá teszi az új helyszín, Hope megye számos veszélyt és lehetőséget rejtő tájait. Az előző részekhez hasonlóan viszont ezúttal is számos lehetőséged lesz, hogy őrült és piszkosul menő pillanat vár rád, miközben szembeszállsz a játék világát megszálló őrült szektával, akik a világvégére készülve elnyomás alatt tartják a helyieket. De szokás szerint nem csak az emberek, hanem a helyi élővilág is rád leselkedik, miközben lopakodva, vagy fegyverropogástól, robbanásoktól és motorbőgéstől kísérve leszámolsz a rosszfiúkkal.

  Szabadság

  Rook-sziget és a Himalája hegyei után a Far Cry 5 PS4. Xbox One és PC kiadásaiban Amerika középnyugati részére, Montana nyugati vidékeire látogathatunk. A Sziklás-hegység vadonját tarkító kis városok és farmok között tetszőlegesen választhatod ki, merre haladsz és milyen küldetéseket vállalsz el, miközben az Eden's Gate fegyvere szekta ellen harcolsz. Miközben ismét feléleszted a helyiek harci szellemét, új tevékenységekkel is kikapcsolódhatsz, például a horgászat nyugalmában is elmerülhetsz.

  De ne veszítsd el az éberséged, mert a nem éppen veszélytelen hegyi állatvilág mellett a szekta tagjaiba is bármikor belefuthatsz, ráadásul ők a játékstílusodhoz alkalmazkodó mesterséges intelligencia segítségével komoly meglepetést okozhatnak neked. Ezekkel a veszélyekkel persze nem kell egyedül szembenézned, a kétfős kooperatív mód mellett Boomer, a kutya és a helyi ellenállók is segíthetnek neked.

  Család

  Hope megye békéjét fenekestül (és bikahere-fesztiválostul) felforgatja a Far Cry 5 főgonosza, Joseph Seed atya, aki egyre több embert győz meg, hogy az Összeomlás az küszöbön áll, Seed pedig eltökélte, hogy akár erőszakkal is, de mindenkit nyájába terel a környéken és megvédi őket a vélt veszélytől. A Seed és testvérei által vezetett őrült szekta elleni harcban viszont lesznek segítőid is, akik a nyugalmából kifordított vidéki Amerika minden eszközével megpróbálnak ellenállni. Nick Rye, a légierő veteránjából lett permetező-pilóta gépfegyvert szerel öreg mezőgazdasági repülőjére, hogy az égből segítse a harcod, a helyi bár fiatal tulajdonosa, Mary May Fairgrave pedig nem csak egy italt, hanem ha kell, egy Molotov-koktélt is kever neked.

  … és sok-sok fegyver

  Persze Montana hegyvidékein nem sok embert találsz, aki nem imádja legalább az egyiket a lőerők, vagy a fegyverek közül. Így lépten-nyomon változatos eszközöket találsz küzdelmedhez. Az egyszerű bányász dinamittól a második világháború idejéről megőrzött sorozatlövőn át a modern mesterlövész puskákig, a traktoroktól a platós kocsikon át a kamionokig számtalan fegyver és jármú várja a Far Cry 5 világában, hogy jó célra fordítsd.

  Far Cry 5 gépigény

  Far Cry 5 minimum gépigény

  Op. rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
  Processzor: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz vagy AMD FX-6300 @ 3.5 GHz vagy ezekkel egyenértékű
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 670 vagy AMD R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0-tel vagy jobb)
  Memória: 8GB
  Felbontás: 720p
  Videóbeállítás: Alacsony

  Far Cry 5 ajánlott gépigény

  Op. rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
  Processzor: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz vagy ezekkel egyenértékű
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD R9 290X (4GB VRAM Shader Model 5.0-tel vagy jobb)
  Memória: 8GB
  Felbontás: 1080p
  Videóbeállítás: Magas

  Far Cry 5 4K 30 fps gépigény

  Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
  Processzor: Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz vagy ezekkel egyenértékű
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1070 vagy AMD RX Vega 56 (8GB VRAM Shader Model 5.0-tel vagy jobb)
  Memória: 16GB
  Felbontás: 2160p
  Videóbeállítás: Magas

  Far Cry 5 4K 60 fps gépigény

  Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
  Processzor: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz vagy AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz vagy ezekkel egyenértékű
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI vagy AMD RX Vega 56 CFX (8GB VRAM Shader Model 5.0-tel vagy jobb)
  Memória: 16GB
  Felbontás: 2160p
  Videóbeállítás: Magas/Ultra

  Far Cry 5 különleges kiadások

  A Far Cry 5 Xbox One és PS4 változatait a szezonbérletet tartalmazó Gold kiadásban és The Father Gyűjtői kiadásban is megszerezheted!

   

   

   

  Jöhet a Far Cry 5 előrendelés?

  Ha készen állsz egy kis open-world őrültködésre, Hope megye vár és valószínűleg hosszú órákig nem ereszt majd. Rendeld elő a játékot és vágj bele a kalandba már a megjelenés napján!

  Kapcsolódó termékek
  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz