Megjelenés: 2016.02.23.

Far Cry Primal

 • Far Cry Primal PS4

  Ár: 12 990 Ft
 • Far Cry Primal Collectors Edition PS4

  Előrendelében Elfogyott!

  Ár: 27 999 Ft
 • PlayStation 4 (PS4) konzol Far Cry Primal játékkal

  + Ajándék választható Dualshock 4 controller!*

  *A választható controller adott bolt készletére érvényes. Az ajánlat más akcióval nem vonható össze és visszavonásig érvényes.

  Ár: 129 990 Ft
 • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Far Cry Primal képek

Még több részlet

Far Cry Pirmal előrendelői ajándékok*:

Far Cry Primal póló (elfogyott)

Far Cry Primal poszter

Mammoth Pack, Owl Pack és Sabretooth pack DLC-k



 

A Far Cry Primal Collector's Edition tartalma:

 

Kőkorszak, Far Cry módra

A Far Cry Primal, PS4, Xbox One és PC változataival a nyitott világú FPS-ek egyik legnépszerűbb sorozata egy korábban sosem látott korba látogat, de a modernkori környezethez hasonlóan ezúttal is meglepő kalandok és váratlan veszélyek várnak. Oros tájait kardfogú tigrisek és mamutok róják, az emberiség pedig a tápláléklánc legalján áll…

Bár ezúttal a lőfegyvereknek és a robbanószereknek búcsút inthetünk, a Ubisoft Montreal játékában (Child of Light, Far Cry 4, Rainbow Six Siege) rengeteg különböző fegyver és más eszköz is a rendelkezésedre áll majd, hogy a kihalás széléről vezesd dicsőségre a főszereplő, Takkar törzsét.

Egyedül a világ ellen

Takkar népe, a Wenja törzs a Far Cry Primal kezdetén majdnem teljesen megsemmisül és szétszóródik Oros vidékein, így a vadászra hárul, hogy újjáépítse falujukat. A különböző küldetéseket teljesítve olyan fontos tagokat találhatsz meg és vezethetsz vissza a faluba, akiktől új felszereléseket és képességeket szerezhetsz majd. Ezekre pedig hatalmas szükséged lesz a két rivális törzs, a nyers erőre hagyatkozó Udam és a fejlettebb, de nem kevésbé veszélyes Izila nép ellen.

Prédából vadász

Takkar különleges képességének köszönhetően megszelídítheti a jégkorszak utáni élővilág szinte minden tagját, a befogott állatok pedig taktikai lehetőségek széles tárházát jelentik a kőkori vadásznak. Míg egy bagoly segítségével felderítheti, milyen őrséggel kell szembenéznie, méhek raját uszíthatja ellenségeire, egy medve hátán belovagolhat a csata sűrűjébe, vagy éppen egy kardfogú tigrissel észrevétlenül lopakodhat ellenségei mögé. Persze a Far Cry Primal Xbox One, PS4 és PC változatáaiban olykor érdemes nem megszelídíteni, hanem levadászni az egyes állatokat, csontjaikból ugyanis új fegyvereket és szerszámokat készíthetsz.

Far Cry Primal gépigény

A Ubisoft továbbfejlesztette az előző néhány Far Cry-rész alatt futó Dunia 2 motort, így a Primal lélegzetelállító tájai és lenyűgöző szereplői elképesztő részletességgel is a szemed elé tárulhatnak, de már akár az alábbi minimum gépigénnyel is átélheted a történetet.

Far Cry Primal minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64-bites verziók)
Processzor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955, vagy ennek megfelelő
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) vagy ennek megfelelő (laptopos változatok támogatása nem garantált)
Tárhely: 20 GB szabad hely
Egyéb: Windows-kompatibilis egér, billentyűzet, esetleg kontroller

Far Cry Primal ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64-bites verziók)
Processzor: Intel Core i7-2600K | AMD FX-8350, vagy ennek megfelelő
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 280X, vagy ennek megfelelő
Tárhely: 20 GB szabad hely
Egyéb: Windows-kompatibilis egér, billentyűzet, esetleg kontroller

Jöhet a Far Cry Primal előrendelés?

Ha az előző Far Cry-részekről is hihetetlen történeteid vannak, ne hagyd ki a Primalt sem, és ugorj fejest a váratlan kalandok és hihetetlen fordulatok világába! Foglald le a példányod már ma!

*A készlet erejéig!

Kapcsolódó termékek
  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz