Megjelenés: 2016.09.29.

FIFA 17

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  FIFA 17 képek

  Még több részlet

  FIFA 17 demó letöltés:

  Már megjelenés előtt is próbára teheted magadat a pályán a Fifa 17 demójának köszönhetően, amit az alábbi linken érhetsz el:

  https://www.easports.com/fifa/fifa-17-demo

  FIFA 17 előrendelői ajándékok:

   

  A FIFA 17 Deluxe kiadás tartalma ezen felül:

  • Akár 20 3-meccses FUT kölcsönjátékos a hét FUT csapatából (húsz hétig hetente egy)
  • 8 meccses FUT kölcsönjátékos (Hazard, Reus, Martial, vagy Rodriguez)
  • Különleges FUT mez

  Lépj a reflektorfénybe

  A FIFA 17 ismét élvezetes újdonságokat hoz a futballjátékok legnépszerűbb sorozatába. A PC-s PlayStation 4-es és Xbox One-os változatok a Frostbite motor segítségével nyernek még élethűbb külsőt és új fizikai viselkedést, ahogy az új, The Journey névre hallgató sztorimódot, amiben a fiatal tehetség, Alex Hunter karrierjét építhetjük fel, is ez a motor teszi a valósághoz egészen hasonlóvá magas szintű arcmegjelenítési technikáinak köszönhetően. A FIFA 17 PS3 és Xbox 360 változataiban is megtaláljuk viszont a rengeteg játékmenetbeli finomítást, aminek hála még élvezetesebb meccseket játszhatunk az eddig megszokott módokban.

  Indulj egy elképesztő focis utazásra

  Ebben az epizódban mutatkozik be a FIFA 17 PC, Xbox One és PS4 kiadásainak The Journey módja, ami a korábban megszokott karriermódot egy gazdag történettel egészíti ki. Az akadémiáról frissen kikerült Alex Hunter szerepében az angol Premier League bármelyik klubjához csatlakozhatsz, onnantól viszont a pályán nyújtott teljesítményeden és a pályán kívül meghozott döntéseiden múlik, merre vezet az utad.

  A dinamikusan alakuló történet során az angol első osztály legtiszteltebb edzőivel és a világ legtehetségesebb játékosai közül is sokkal találkozhatsz, a sztori hitelességét pedig olyan sztárokkal egyeztetve biztosította az EA, mint Harry Kane, James Rodriguez, Marco Reus, vagy éppen Eden Hazard.

  Varázslat a pályán

  Természetesen idén is több újítás kerül be a FIFA-sorozatba, ezzel még közelebb hozva a játékban látott meccseket és a valós stadionok eseményeit. Így például sokkal többet hozhatsz ki a rögzített helyzetekből az új rendszerrel megcsavart szabadrúgásokkal, a pontosabban beívelt szögletekkel, vagy a szabadon irányított ráfutás után elvégzett büntetőkkel és bedobásokkal. Emellett labdavezetés közben is megvédhetjük a labdát az új fizikális játék rendszerét használva, ami új alapokra ülteti a kapusokkal való ütközést és a fejes-párbajokat is.

  A FIFA 17 Xbox 360 és PS3 verzióiban is fejlődik a mesterséges intelligencia, ami már képes a pálya folyamatos elemzésére is. Így az általa irányított játékosok vizsgálják az ellenfél játékosainak helyzetét, az ebből adódó üres területeket és a lehetséges passzsávokat is, aminek segítségével még több passzlehetőséget teremtenek számunkra megindulásaikkal. A szűk helyen, nagy pontossággal kivitelezhető passzokkal pedig a könnyen gólhelyzetbe kerülhetsz, támadásaidat pedig gyakrabban fejezheted be góllal az új lövési rendszernek hála, ami segít alacsonyan tartani lövéseidet, sőt, még azt is megengedni, hogy a földre fejelj egy-egy labdát, ezzel kicselezve a kapusokat.

  FIFA 17 gépigény

  FIFA 17 minimum gépigény

  Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
  Processzor: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz vagy AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
  Memória: 8GB RAM
  Szabad tárhely: 30.0 GB
  Minimum támogatott videokártyák: NVIDIA GTX 460 vagy AMD Radeon R7 260
  DirectX: 11.0-es verzió

  FIFA 17 ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
  Processzor: Intel Core i5-3550K @ 3.4GHz vagy AMD FX 8150 @ 3.6 GHz
  Memória: 8GB RAM
  Szabad tárhely: 30.0 GB
  Minimum támogatott videokártyák: NVIDIA GTX 660 vagy AMD Radeon R9 270
  DirectX: 11.0-es verzió

  Jöhet a FIFA 17 vásárlás?

  Rendeld meg saját példányod ma és készülj a kezdőrúgásra!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz