Megjelenés: 2016.11.29.

Final Fantasy XV

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Final Fantasy XV képek

  Még több részlet

  Készen állsz a Final Fantasy új fejezetére?

  Egy MMO-s kitérő és Lightning történetének lezárása után ismét új világot ismerhetünk meg a Square Enix legendás szerepjáték-sorozatában. A Final Fantasy XV PS4 és Xbox One kiadásaiban egy Noctis herceg és barátainak nagy kalandjában vehetünk részt, akik egy örömteli utazás helyett hamar egy szabadságharc közepén találják magukat.

  Mindezt a sorozat egyik legnagyobb, szabadon bejárható, a modern technológiát és klasszikus fantasy-elemeket világában élhetjük át, ahol izgalmas történetek, szerethető hősök és félelmetes gonoszok és gigantikus szörnyetegek várnak rád. Így persze lélegzetelállító csatákban is részed lehet, amikben különböző fegyverek és ősi mágia is a segítségedre lesz küldetéseid teljesítésében.

  Lépj be Eos világába

  A Final Fantasy XV-ben többek között a barátság és az apai szeretet történetét élheted át két háborúban álló ország, Lucis és Nifleheim konfliktusának kulcsfontosságú pillanataiban is részt vállalva. Főszereplőként Lucis hercegét, Noctist irányítod majd, aki éppen legjobb barátaival indul útra a játék kezdetén, hogy feleségül vegye gyermekkori szerelmét és az elnyomott Tenebrae orákulumát, ám a kirándulás célja hamar megváltozik.

  Mikor Noctist és csapatát elérik a tudósítások, hogy Nifleheim egy békeszerződés álcája alatt megszállta Lucis fővárosát és a herceg édesapja halálhírét is keltik, a négy barátra vár a feladat, hogy kiderítsék az igazságot és visszaszerezzék az irányítást hazájuk felett. Mindeközben pedig nem csupán az Eos vadonjaiban található vadvilággal, hanem Niflheim fejlett fegyverzettel bíró hadseregével is fel kell venniük a küzdelmet, de régi barátokra és új szövetségesekre is számíthatsz az út során.

  Vedd kezedbe a csaták irányítását

  A sorozat hagyományaitól kissé eltérve egy valós idejű harcrendszert kapunk a Final Fantasy XV Xbox One és PS4 változataiban, ennek ellenére a Wait Mode segítségével lesz időd átgondolni a stratégiád is. Márpedig érdemes lesz előre gondolkodni, ugyanis ezúttal egy gombnyomással, akár egy kombó két támadása között is fegyvert válthatsz, így a legtöbbet kihozva egy-egy harci szituációból. A könnyebb, így gyorsabb és a nehéz, erőteljes támadásokra képes fegyverek között váltogatva különleges harci bónuszokat szerezhetsz, csak úgy, mint Noctis és csapatának megfelelő pozicionálásával, amik akár különleges, csoportos támadásokat is megnyithatnak előtted.

  Persze a Final Fantasy XV rengeteg más eszközt is a kezedbe ad a közelharc mellett: Noctis családjának különleges képessége révén egy szempillantás alatt a csatatér másik részén teremhet, ezzel nem csupán új támadásokat megnyitva, de akár lopakodás közben is észrevétlenül tovább suhanhat, vagy egy elemi erejű csapás elől is játszi könnyedséggel térhet ki. Csapattársaidnak hála pedig rengeteg különböző varázslatot és még távolsági fegyvereket is bevethetsz majd. A harcokra pedig akár alaposan is felkészülhetünk, ugyanis ha a túra közben letáborozol estére, nem csak új képességpontokra, de különböző bónuszokra is szert tehetsz majd.

  Jöhet a Final Fantasy XV előrendelés?

  Ne maradj ki a Final Fantasy eddigi legnagyobb kalandjából! Rendeld meg még ma és lépj be Eos világába már a megjelenés napján!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz