Megjelenés: 2017.02.14.

For Honor

 • For Honor PC

  Ár: 9 490 Ft
 • For Honor Gold Edition PC

  Ár: 9 490 Ft
 • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

For Honor képek

Még több részlet

Tanuld ki a háború művészetét

A For Honor PS4, PC és Xbox One változatai egy rengeteg szépséget magában rejtő, ám végeláthatatlan háborútól dúlt fantáziavilágba kalauzol el, ahol adrenalinpumpáló csaták várnak ránk. Az innovatív Art of War harcrendszernek hála rendkívül taktikus, de egyszerre pörgős közelharcra számíthatunk mind a nagyszabású történetet feldolgozó történet végigjátszása közben, mind a szoros meccseket ígérő többjátékos módokban.

A játékban több különböző karakterosztály közül választhatunk, amik egészen eltérő játékélményt nyújtanak, így saját harci stílusunkat is kialakíthatjuk, mielőtt a harcmezőre lépnénk. Természetesen amellett, hogy egyedül is megpróbálhatunk dicsőséget szerezni a csatatéren, barátainkkal közösen is bizonyíthatjuk bátorságunkat.

Irányíts rettenthetetlen harcosokat

Három különböző oldal, a lovagok, a szamurájok és a vikingek katonái felett veheted át az irányítást a For Honor, PC, Xbox One és PS4 kiadásaiban, az összesen hat különböző karakterosztály pedig egészen más eszköztárral száll harcba. Eltérő képességeik mellett saját fegyverzettel bírnak, amik különböző statisztikai bónuszokat jelentenek, sőt, az egyes meccseken belül is szinteket léphetünk majd. Ezzel a harc kezdete előtt meghatározott képességeket nyithatunk meg, amikkel akár meg is fordíthatjuk a csata menetét.

Légy egy legenda részese

A For Honor kétfős kooperatív módban is játszható kampánya több száz évvel egy világméretű katasztrófa után játszódik, ami majdnem egész civilizációkat döntött romba. Ezt követően a három játszható nép katonái a bizalom helyett a háború útjára léptek, a harc pedig azóta is szinte megállás nélkül folyik, nem kis részben Apollyon, mesterkedésének és fondorlatainak hála. A konfliktust mindhárom oldal szemszögéből bemutató történetben rettenthetetlen harcosokat győzöl le, bevehetetlennek tűnő várakat rohamozol meg és reménytelennek tűnő csatákat fordítasz majd meg az adott sereg kiemelkedő hőseinek szerepében, amik alapjaiban formálják át a For Honor világának történetét.

For Honor gépigény

For Honor minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
Processzor: Intel Core i3-550, AMD Phenom II X4 955 
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX660/GTX750ti/GTX950/GTX1050 (2GB VRAM), AMD Radeon HD6970/HD7870/R9 270/R9 370/RX460 ( 2GB VRAM)
RAM: 4GB

For Honor ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
Processzor: Intel Core i5-2500K, AMD FX-6350 
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX680/GTX760/GTX970/GTX1060 (2GB VRAM), AMD Radeon R9 280X/R9 380/RX470 (2GB VRAM)
RAM: 8GB


Jöhet a For Honor vásárlás?

Élezd meg a pengéd és vesd magad az eposzokba illő csatákba! Rendeld meg a For Honort és vedd át az irányítást a legendás harcosok felett!

Kapcsolódó termékek
  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz