Megjelenés: 2017.02.21.

Halo Wars 2

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Halo Wars 2 képek

  Még több részlet

  Halo Wars 2 előrendelői ajándék:

  - Előrendelőinknek egy-egy (összesen négy), a Halo Wars 2 Blitz módjában beváltható kezdőpaklit adunk Atriox, Decimus, Captain Cutter és a Shipmaster seregéhez!

  A Halo Wars 2 Ultimate Edition tartalma:

  • Játékszoftver lemezes formában
  • Halo Wars: Definitive Edition
  • Season Pass
  • Korai hozzáférés a játékhoz (február 17-étől)

  Éld át a Halo legújabb csatáit egy új szemszögből

  A sorozat történetében mindössze második alkalommal ismét stratégiai játékként szállhatunk harcba az emberiséget fenyegető veszélyekkel a Halo Wars 2 egyjátékos kampányában, vagy vehetjük irányításunk alá a konfliktus résztvevőit a többjátékos módok széles választékában. Így a UNSC és a Covenant megszokott gyalogos egységeit, jól ismert járműveit, rettegett hőseit és a földet is megrengető járműóriásait egyszerre utasíthatod izometrikus nézetből, de a csatát egy pillanat alatt megfordítani képes vezetői képességek is az arzenálod részét képezik majd a 343 Industries és a Creative Assembly (Total War-széria) közös produckiójában.

  Cutter kapitány és legénysége visszatér

  Míg az első részben a Spirit of Fire legénysége a Halo-széria fő epizódjainak eseményei előtt szálltak szembe a Covenant erőivel, a hibernációból felébredve Cutter kapitány és beosztottjai 28 évvel később, a Halo 5: Guardians történetét követően próbálják kideríteni, mi történet az elmúlt közel három évtizedben. A Halo Wars 2-ben az Ark fölé sodródva Cutter és hajója nem tud kapcsolatot létesíteni a UNSC felső vezetésével, viszont hamar szembesülnek azzal, hogy a rendkívüli hatalmat hordozó világon egy rendkívül veszélyes ellenfél vár rájuk. Atriox, a Banished vezetője ugyanis nem csupán sokkal erősebb, mint a megszokott Brute-ok, hanem sokkal okosabb is, taktikai tudásával pedig a legtapasztaltabb tábornokokat is képes meglepni, így nem meglepő, hogy a korábban ott lévő bázisból csupán egy logisztikai MI maradt.

  Változatos online ütközetek várnak

  Ha megismerkedtél a Halo Wars 2 alapjaival, öt különböző kooperatív és egymás elleni többjátékos módban próbálhatod ki magad. Ezek között megtaláljátok a mesterséges intelligencia ellen folyó Skirmisht, az igazi hardcore RTS-játékosoknak ismerős Deathmatch, vagy éppen az első Halo Warsra emlékeztető Dominationt. De a hagyományos módok mellett egy egészen új feladatot kitűző Strongholds módot is kipróbálhatod, amiben csak az számít, ki irányít több bázist a meccs legutolsó meccsében. A szintén most bemutatkozó Blitz pedig akár néhány percbe sűrítheti a Halo Wars 2 legizgalmasabb részeit, ugyanis a bázisépítést megkerülve egy kártyapakli segítségével hozhatsz a csatatérre egy rendkívül erős sereget, ami választott vezetőd játékstílusához illeszkedik.

  Jöhet a Halo Wars 2 vásárlás?

  Éld át a Halo-univerzum legújabb fejezetét egy új szemszögből! Rendeld meg a Halo Wars 2-t normál, Ultimate kiadásban, vagy akár Xbox One S konzolcsomag részeként!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz