Megjelenés: 2018.11.13.

Hitman 2

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Hitman 2 képek

  Még több részlet

  Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMAN™ keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.

   

  Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre – a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

   

  Jellemzők

   

  Az egész világ a fegyvered

  Kizárólag a HITMAN™ keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet – lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként.

   

  Az eddigi legjobb HITMAN™ élmény

  A HITMAN™ tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt – a játék összes korábbi frissítése mellett a HITMAN 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.

   

  A bérgyilkosok világa

  A HITMAN nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.  

   

  Több mód a játékra

  A franchise történetében először játssz a barátaiddal olyan módokban, mint a kooperatív Sniper Assassin.

   

  HITMAN™ 2 © 2018 IO Interactive A/S. IO Interactive, IOI logo, HITMAN 2, HITMAN 2 logo, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to IO Interactive A/S. Distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. “  ”, “PlayStation” and “” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

   

  WBIE LOGO, WB SHIELD: TM & © Warner Bros. Entertainment Inc.

  (s18)

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz