Megjelenés: 2016.03.11.

Hitman

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Hitman képek

  Még több részlet

  A Hitman Collector’s Edition tartalma:

  • A Hitman teljes első évada digitális letöltőkód formájában (az epizódok megjelenése 2016 folyamán várható)
  • 60 oldalas keménykötésű művészeti album
  • A 47-es ügynök 25 cm-es szobra
  • Hitman nyakkendő és nyakkendőtű

  Fedezd fel a bérgyilkosok világát

  Túl azon, amit a híradóban mindannyian láthatunk, van egy világ, ahol a pénz és a luxus a hatalommal és az erőszakkal találkozik. Az árnyak között rengeteg titkos szerevezet bújik meg, bérgyilkosaik pedig úgy alakítják a világ sorsát, hogy azt észre sem vesszük. A Hitman PS4 és Xbox One változataiban ebbe a világba léphetünk be ismét, ahol a világ legkülönbözőbb helyszínein jelölik ki számunkra célpontjainkat.

  A 47-es ügynököt alakítva válogathatunk majd a különböző módszerek között, ahogy véget vethetünk áldozataink életének, de a legprofibbak csak a legaprólékosabb tervezést és türelmet igénylő, de egyben a legtisztább megoldásokat választják majd. A sikeres TV-sorozatok által ihletett szerkezet szerint elkülönülő epizódokban élhetjük át a Hitmant, ahol az egyes küldetések története egy átfogó sztorival párhuzamosan fut, mígnem az évad végén összeáll a kép.

  Légy láthatatlan

  A Hitman Xbox One és PS4 verzióiban időről időre újabb és újabb küldetések jelennek meg, amint új epizódok nyílnak meg előttünk. A márciusi megjelenéskor az oktatópályák és Párizs lesznek elérhetőek, ezt követi áprilisban Olaszország, májusban a marokkói Marrákes, az év folyamán később pedig Thaiföldre és az Egyesült Államokba láthatunk el, végül 2016 végén az első évadot Japánban zárjuk majd le.

  Viszont minden küldetést érdemes lesz többször végigjátszani, ugyanis minden egyes pályán rengeteg különböző lehetőségünk nyílik majd, hogy kiiktassuk aktuális célpontunkat, amik közül néhány különleges kihívást jelent. Ezek közül néhányra viszonylag könnyen rájöhetünk, viszont másokat csak akkor fedezhetünk fel, ha a pályákon észrevétlenül osonva kihallgatunk néhány NPC-t, vagy egy olyan eszközt találunk, ami a segítségünkre lehet. Bár ha valami félresikerül egy küldetés közben, végső esetben boldogulhatunk egy nyílt tűzharcban is, de gyakorlott bérgyilkosokként inkább azokat a módszereket érdemes favorizálni, ahol a célpont megölése után is észrevétlenek maradhatunk és akár távozhatunk is minden különösebb ellenállás nélkül.

  Az álcázás mestere

  Ebben persze az észrevétlen lopakodáson kívül rengeteg eszköz lehet a segítségedre. A pályákon megtalálható érmékkel például elvonhatod egy őr figyelmét, aki a zaj forrását felkutatva elhagyja posztját, míg te továbbsurransz, de persze álruhákat is szerezhetsz, ilyenkor pedig mindenki szeme láttára kell beleolvadnod a környzetedbe.

  Ilyenkor persze minden gyanús mozdulatot, így a futást vagy a lopakodást is kerülnöd kell, de például az egynruhájukat megszerezve és a bárpultot törölgetve nem sokan fogják megkérdőjelezni, hogy egy luxushajó személyzetéhez tartozol. Ez a fajta rejtőködés a Hitman PS4 és Xbox One verzióinak technikai háttere miatt még izgalmasabb, ugyanis rengeteg NPC vehet minket körül egy-egy nyilvános helyszínen, így ha sikerre akarjuk vinni a 47-es ügynököt, érdemes odafigyelni a modorunkra.

  Jöhet a Hitman Collector’s Edition vásárlás?

  A 47-es ügynös rajongójaként nem hagyhatod ki az újfajta Hitman-élményt! Kezdd el játszani az első évadot minél hamarabb és zsebeld be a gyűjtői extrákat!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz