Megjelenés: 2017.03.01.

Horizon Zero Dawn

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Horizon Zero Dawn képek

  Még több részlet

  A Killzone készítőinek magával ragadó új világa

  Killzone: Shadow Fall után ismét kihozza a PlayStation 4 képességeinek maximumát a Guerilla Games és a Horizon Zero Dawn-ban egy rendkívül izgalmas új világot keltenek életre. Az emberiség jövőjében egy rejtélyes katasztrófa ismét majdnem a primitív törzsek fejlettségi szintjére veti vissza fajunkat, míg a természet és a technológia találkozásából létrejött új világot furcsa gépszörnyetegek uralják.

  Ezt a zord, ám mégis gyönyörű világot egy nem mindennapi harci jeleneteket ígérő akció-RPG-ben fedezhetjük fel, így nem csupán a történet, hanem a taktikus küzdelmek és a kiterjedt fejlődési rendszer miatt is érdemes lesz belevágni a játékba. A holland stúdió mindezt komoly technológiai fejlesztések segítségével elképesztő látványvilággal társítja, így nem csupán buja növényzetet, minden napszaknak megfelelő realisztikus fényviszonyokat, hanem elképesztő részletekkel díszített lények és szereplők is megelevenednek majd a képernyőnkön.

  Hős születik

  Aloy, a fiatal vadász képességeit még saját törzse is alábecsüli, pedig könnyen megeshet, hogy az egész emberiség jövője az ő vállán nyugszik. Így nem csak a népe túlélését fenyegető gépek ellen kell megtanulni felvenni a küzdelmet, hanem más emberi törzsek által jelentett fenyegetést is fel kell ismernie. Ügyessége, furfangja és halálpontos nyíllövései segítségével viszont bebizonyíthatja, hogy nagy dolgokra termett és meghódíthatja a Horizon Zero Dawn kegyetlen tájait, beteljesítve sorsát.

  Egy vadász eszköztára

  Mesterségéhez hűen Aloy könnyedén kifürkész a világot járó gépeket, így nem csupán azt láthatjuk majd a térképen, melyik tájat milyen masinák népesítik be. Közel lopakodva hozzájuk pedig kileshetjük azt is, merre mennek majd tovább, milyen gyengeségeik és sebezhető pontjaik akadnak harc közben, ahogy azt is, milyen alkatrészeiket használhatjuk fel legyőzésük után.

  Ezeket és a természeti erőforrásokat kombinálva rengeteg különböző fajta nyílvesszőt, csapdát és gránátot készíthetünk, hogy a Horizon Zero Dawn minden ellenfelével szemben meglegyen a megfelelő eszközünk. De a fegyvereken túl is lapul még néhány trükk Aloy tarsolyában, például meghackelve némelyik gépszörnyet még hátasként is használhatja őket, száguldás közben nyílzáport zúdítva ellenfeleire.

  Jöhet a Horizon Zero Dawn vásárlás?

  Ne maradj le az egyik legtehetségesebb PlayStationös fejlesztőcsapat legújabb alkotásáról te sem! Rendeld meg a Horizon Zero Dawn-t és tárd fel a PS4-exkluzív kaland világának rejtélyeit!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz