Megjelenés: 2016.06.28.

LEGO Star Wars: The Force Awakens

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  LEGO Star Wars: The Force Awakens képek

  Még több részlet

  Az erő a LEGO-kockákkal van

  Miután rengeteg más univerzumot keltett életre a TT Games csapata a különböző LEGO-játékokban, hosszú évek uán visszatérnek a Csillagok Háborúja világához, ahonnan hódító útjára indult a sorozat, még tizenegy évvel ezelőtt. Így végre átélhetjük a hetedik epizód minden izgalmát, megfűszerezve a LEGO-játékoktól megszokott bóhókás hangvétellel. A LEGO Star Wars: The Force Awakens Xbox 360, PS3 platfomrokon az előző konzolgeneráció játékosait sem hagyja ki ebből a kiváló mókából, de a PS Vita és a Nintendo 3DS gépeken akár út közben is irányíthatod a Star Wars-univerzum régről ismert hőseit és új kedvenceit is.

  Az ébreő Erő eseményei mellett viszont néhány érdekes újdonsággal is találkozhatunk majd a játékban, amik olyan történetszálakat fednek fel, amik A jedi visszatérrel kötik össze az új filmet, vagy a hetedik epizód ideje alatt történtek, de nem kerültek képernyőre, így jobban megismerhetjük a szereplőket és új részleteket ismerhetünk meg a filmről.

  Irányítsd az új epizód hőseit és gonoszait!

  Ahogy megszokhattuk a LEGO-játékoktól, ezúttal is irányítható karakterek egész garmadája vár majd minket, beleértve az eredeti trilógiából ismert hősöket, mint Han Solo, vagy Chewbacca, de természetesen nem maradhatnak ki a lázadók új hősei, mint Rey, Finn, vagy Poe Dameron sem. Ha őket véletlen meguntuk volna, választhatjuk majd kedvenc droidjainkat, így C-3PO-t, vagy BB-8-et is, de akár az Első rend legmenőbb gonoszainak bőrébe is bújhatunk, Kylo Ren, Phasma százados, vagy Hux tábornok felett átvéve az irányítást.

  Minden eddiginél izgalmasabb LEGO-akció vár

  A többi változat mellett a LEGO Star Wars The Force Awakens PC, PS4, Xbox One és Wii U verziói is megújított harcrendszerrel érkeznek, aminek hála fedezékbe vonulhatsz a lézerfegyver-párbajok során és a megfelelő pillanatban előbújva robbanthatod LEGO-kockákra ellenfeleidet. Az Első Rend katonái ellen pedig szükséged lesz minden hasonló trükkre, ugyanis felturbózott mesterséges intelligenciájuknak hála ők is taktikusan harcolnak majd.

  A páláykon található LEGO-kockákból ők is építheznek, amivel a saját javukra billenthetik el a csapa egyensúlyát, például további erősítést, vagy légitámadást kérve. Az új, Multi-Builds rendszernek hála több lehetőség közül választhatunk majd, mire használjuk fel LEGO-kockáinkat, az építmények pedig máshogy viszik majd előre a történetet és egészen vicces, kreatív módokon oldhatunk meg a segítségükkel egy-egy rázós helyzetet. Az izgalmas földi csaták mellett a Star Wars-univerzum különböző járműveibe is pattanhatsz majd, ezekben ülve pedig a hajmeresztő száguldás mellett izgalmas csaták is várnak majd.

  LEGO Star Wars: The Force Awakens

  Ahogy azt a LEGO-játékoktól megszokhattuk, csúcsgép nélkül is rendkívül stílusos látványt kaphatunk majd, így mindössze az alábbi követelményeknek kell megfelelnie a gépünknek, hogy a LEGO Star Wars: The Force Awakens PC-s változatával játszhassunk.

  LEGO Star Wars: The Force Awakens minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10
  Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4 GHz) / AMD Phenom x4 9850 (2.5 GHz)
  Memória: 4 GB RAM
  Videokártya: GeForce GT 430 (1024 MB)/ Radeon HD 6850 (1024 MB)
  DirectX: 9.0c verzió
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Tárhely: 14 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX compatible
  Egyéb megjegyzések: A Windows XP, a DirectX® 9.0b és régebbiek nem támogatottak.

  LEGO Star Wars: The Force Awakens ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10
  Processzor: Intel i5, 4 x 2.6 GHz or AMD equivalent
  Memória: 4 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 480 or ATI Radeon HD 5850 or better, 1Gb RAM
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Tárhely: 14 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX compatible
  Egyéb megjegyzések: A Windows XP, a DirectX® 9.0b és régebbiek nem támogatottak.

  Jöhet a LEGO Star Wars: The Force Awakens vásárlás?

  Ne maradj ki te sem a Star Wars-univerzum legújabb kalandjaiból és ponjaiból! Rendeld meg még ma a LEGO Star Wars: The Force Awakenst és vágj bele a hetedik epizód feldolgozásába!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz