Megjelenés: 2016.03.04.

Mortal Kombat XL

  • Mortal Kombat XL PS4

    Ár: 12 490 Ft
  • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
    >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Mortal Kombat XL képek

Még több részlet

2015 egyik legjobb verekedős játéka XL méretben

A Mortal Kombat X elhozta a verekedős játékok egyik vezető sorozatát, de a Netherrealm csapata és Ed Boon tovább tudta fokozni az élvezeteket, így közel egy év után egy új kiadásban kapunk meg mindent, amire csak vágyhatunk a brutális közdelmek közben. A Mortal Kombat XL PS4 és Xbox One kiadásaiban megtalálhatjuk az alapjáték egyébként sem szűkös szereplőgárdáját kibővíthetjük az összes DLC-karakterrel így 33 különböző harcos közül vállaszthatunk, akik egyenként három külöböző variánssal bírnak.

De az XL kiadásban minden különleges karakterkülsőt is megtalálsz, hogya lehető legstílusosabban játszhass végig minden kombót, minden X-ray támadást és minden Fatalityt, amit csak a Mortal Kombat X ajánlhat. Mindezt pedig hihetetlen, filmszerű látványvilág mellett élhetjük végig és szinte fájdalmasan valószerű hanghatások kísérik egy-egy csont roppanását, vagy egy elemi erejű ütés becsapódását.

A Mortal Kombat jövője

Miután az előző rész mesterien mesélte el újra az eredti Mortal Kombat történetét, az XL-ben húsz évvel az eredeti események után járunk. Shao Kahn legyőzése után viszont ismét veszély fenyegeti Earthrealm világát, démoni seregeivel és feltámasztott földi katonáival ugyanis Shinnok és Quan Chi támadása fenyegeti pusztulással a világot. Johnny Cage és szövetségesei viszont ismét szembeszállnak a nem evilági fenyegetéssel, hogy ismét megvédjék Earthrealm világát.

A sztori során megismerkedhetünk az új epizódban bemutatkozó új szereplőkkel is, mint például Ferra/Torr, Erron Black, vagy a korábbi karakterekhez szorosan kapcsolódó új harcosok, mint Cassie Cage, vagy éppen Jacqui Briggs. A Mortal Kombat XL Xbox One és PS4 változatai persze rengeteg vendékgarakert is tartalmaznak a két Kombat Pack tartalmából, így olyan horrorlegendák is összecsaphatnak a képernyőnkön, mint  Jason Voorrhees a Pénterk 13 filmekből, Bőrpofa, A texasi láncfűrészes, de az Alien-filmek legendás lényeivel is kioszthatunk egy két pofont, így a címadó földönkívüli mellett a Predator is játszható karakter.

Ki a következő?

Mielőtt az világ többi játékosa ellen próbálnánk ki magunkat a Mortal Kombat XL többjátékos módjaiban, érdemes felkészülni, amire több lehetőségünk is nyílik. A Krypt módban különböző játékbeli tárgyakat is gyűjthetünk jutalomként, de a gyakorlás kiváló módját adják a különböző Tower módok is, amik folyamatosan változó kihívások elé állítanak minket.

Ha pedig a helyi vagy online többjátékos módot szívesen feldobnánk, a Test Your Luckban különböző véletlenszerű módosítókat kaphatunk minden kör elején, amik akár segíthetnek, akár hátráltathatnak minket az adott küzdelem során. A Mortal Kombat XL-ben ráadásul minden online harcnak jelentősége van, ugyanis győzelmeinkkel a választott frakciónkat segíthetjük a minden héten újrainduló háborúban az öt különböző oldal között.

Jöhet a Mortal Kombat XL vásárlás?

Szerezd meg a verekedős játékok új generációját a teljes csomagban, rended meg a Mortal Kombat XL-t már most és indulj el a harcosok útján!

Kapcsolódó termékek
    Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz