Megjelenés: 2015.11.06.

Need for Speed

  • Need for Speed (2015) PC

    Ár: 5 999 Ft
  • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
    >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Need for Speed képek

Még több részlet

Ma este száguldunk

Visszatért a Need for Speed, a Ghost Games pedig a sorozat hosszú történetének legjobb játékelemeit gyúrta össze egy modern versenyjátékká, ami korunk autóskultúrájából merít. A rebootban így ismét megépíthetjük álmaink járgányát, a legapróbb részletig testreszabva, ezúttal nem csak a külső, hanem a teljesítmény tekintetében is.

A Need for Speed PS4, Xbox One és PC-s változatai ismét életre keltik az illegális versenyzés világát, ahol a legfontosabb a többi sofőr tisztelete, amit több különböző módon kivívhatsz. Így válhatsz Ventura Bay igazi legendájává, ahol a belvárosi sugárutaktól kezdve a kanyargós hegyi utakon át a csúcssebességig elrepítő autópályákig minden út a Te játszótered.

A tökéletes versenygép

A Need for Speedben több mint ötven vezethető autóból választhatsz, de mielőtt először kigördülnél a garázsból, a legapróbb részletig átalakíthatod a választott kocsit. A valódi tuningmárkák optikai elemeit egy csomagban, vagy egyesével is felszerelheted, az olyan látványos elemektől kezdve, mint egy légterelő, az olyan apróságokig, mint a féknyergek. Persze nem lenne teljes a tuningélmény az autók teljesítményének testreszabása nélkül, ami nem csak a lóerők gyűjtögetését és az egyes alkatrészek fejlesztését jelenti. Aprólékosan beállíthatjuk ugyanis azt is, hogyan viselkedjen az autónk, a végeláthatatlan driftek és a maximális tapadás mellett pedig rengeteg köztes megoldást is kipróbálhatunk.

Öt ikon, öt stlíus

A Need for Speed PC, Xbox One és PS4 több különböző történetet mesél el egy időben, amik mind az autós kultúra egy-egy legendás alakjához és egy vezetési stílushoz kötődnek. Ken Blockot követve például a Style kategóriában gyűjthetünk hírnevet a precíz driftekkel, a Speed stílusban pedig Magnus Walker nyomdokaiba léphetünk az autópályákon száguldozva. Ezek mellett még a Build stílusban is bizonyíthatunk autók tuningolásával, a rendőrök lerázásával és más sofőrökkel közös száguldással pedig az Outlaw és a Crew stílusban válhatunk igazi legendává.

Need for Speed gépigény

Need for Speed minimum gépigény:

Ez a konfiguráció 720p-s felbontást és másodpercenként 30 képkockát tesz lehetővé alacsony grafikai részletesség mellett.

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7, vagy újabb
Processzor: Intel Core i3-4130, vagy ennek megfelelő 4 hardveres szállal
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB, vagy ezeknek megfelelő DX11-kompatibilis GPU 2GB memóriával
Szabad tárhely: 30 GB

Need for speed ajánlott gépigény:

Ez a konfiguráció 1080p-s felbontást és másodpercenként 60 képkockát tesz lehetővé magas grafikai részletesség mellett.

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7, vagy újabb
Processzor: Intel Core i5-4690, vagy ennek megfelelő 4 hardveres szállal
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, vagy ezeknek megfelelő DX11-kompatibilis GPU 4GB memóriával
Szabad tárhely: 30 GB

Támogatott kormányok:

Logitech G27
Logitech G29
Logitech G920
Thrustmaster TX
Thrustmaster T150
Thrustmaster T300
Thrustmaster T500
Fanatec CSR

Jöhet a Need for Speed vásárlás?

Indulj el a valódi autós ikonok útján, és vedd birtokba Ventura Bay utcáit! Szerezd be a saját Need for Speed példányod, hogy minél előbb belekezdhess autóid tuningolásába és a szünet nélküli versenyzésbe!


Kapcsolódó termékek
    Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz