Megjelenés: 2016.05.24.

Overwatch

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Overwatch képek

  Még több részlet

  Overwatch előrendelői ajándékok:

  Minden előrendelőnk Noire Widowmaker játékbeli skint kap ajándékba, ami mellé az alábbi fizikai ajándékok közül választhat egyet (ELFOGYOTT) a készlet erejéig, a játék átvételekor:

  • Műanyag kitűzőszett (ELFOGYOTT)
  • Fém kitűző (ELFOGYOTT)
  • Omnic Crisis emlékérme (ELFOGYOTT)
  • Fém plakett (ELFOGYOTT)

  Az Overwatch Origins Edition tartalma:

  • 21 játékbeli hős
  • 5 Origin skin:
   • Overgrown Bastion
   • Blackwater Reyes (Reaper)
   • Slipstream Tracer
   • Strike-Commander Morrison (Soldier: 76)
   • Security Chief Pharah
  • - Digitális kiegészítők:

   • Heroes of the Storm: Tracer Hero
   • World of Warcraft: Baby Winston Pet
    
   • Heartstone: Overwatch Card Back
   • Diablo III: Mercy’s Wings
    
   • Starcraft II: Player Portraits

  Az Overwatch Collector’s Edition tartalma:

  • Az Origins Edition összes tartalma
  • Soldier: 76 szobor
  • Művészeti könyv
  • Zenei CD

  A világnak hősök kellenek

  Az Overwatch PC, PS4 és Xbox One változataival a Blizzard egy csapatalapú lövöldözős játékkal lep meg minket, amiben csapattársaink közel sem csak létszámfölény kialakításával segíthetnek minket győzelemre. Az akár több különböző típusú feladatot felölelő pályákon ugyanis folyamatosan meg kell találnunk, a huszonegy választható karakter közül melyik illik aktuálisan legjobban a többiek által választott hősök közé és melyikük tehet keresztbe legkönnyebben az elllenfél jelenlegi összeállításának.

  Annak ellenére, hogy az Overwatch kizárólag többjátékos meccsekből áll, egy komoly háttértörténettel bíró világban játszódik. A világot az Omnic Crisis nevű katasztrófától megmentő katonai program, az Overwatch az évek során elvesztette jóhírét és végül bezárásra került. A szerzvezet ügynökei más-más utakon haladnak tovább, de a világnak továbbra is szüksége van hősökre. Az Overwatch multis meccsei ennek a világméretű konfliktusnak a legfontosabb helyszínein játszódnak, de a történetet nem csupán innen, hanem például a karakterek egymás közötti beszélgetéseiből és a játékon kívüli animációs sorozatból is megismerhetjük majd.

  Válaszd meg a fegyvered

  Az Overwatch PS4, Xbox One és PC változataiban a siker egyik titka a hatfős csapatok helyes összeállítása a huszonegy választható hősből: amellett, hogy egymást jól kiegészítő csapattagokat válasszunk, fontos például, hogy a négy szerepkör (támadó, védekező, tank és támogató hősöket találsz a játékban) között ne boruljon fel túlságosan az egyensúly. Az egyes szereplők játékstílusa gyökeresen különbözik egymástól, ugyanis az egészen eltérő fegyverzet és tulajdonságok (sebesség, életerő, stb.) mellett három egyedi képességgel is bírnak.

  Ezek általában azt is egészen átalakítják, hogyan mozoghat egy-egy karakter a világ változatos helyszíneit felölelő pályákon. Ez alapján könnyedén megtalálhatjuk az ellenfél legerősebb hőseinek ellenszerét is. Például Bastion, a védekező hős legfőbb erőssége, hogy egy erős gépágyút használhat és egy pajzs védi egy irányból, de csak akkor, ha aktiválja a gépágyú módot, ekkor viszont mozgásképtelenné válik. Így Tracert választva, az ő gyors és rövidtávú teleportációs képességét kihasználva könnyen Bastion mögé kerülhetünk, hozzáférve a védékező hős gyengepontjához. Egy hasonlóan átgondolt taktikai húzás pedig könnyen vezethet oda, hogy a tőled emelje ki a játék a meccs legjobb megmozdulását, ami az adott kör végén mindenkinek visszajátszásra kerül.

  Mindent a szemnek

  Az egyes karaktereket persze nem csak különleges képességeik, hanem egyéniségük miatt is könnyű megszeretni. A kidolgozott történetük mellett hihetetlenül részletes karaktermodelleket láthatunk majd, a Blizzardtól megszokott stilizált látványvilággal, hasonlóan kiváló animációkkal és szinkronhangokkal kísérve. Az Overwatch PS4, Xbox One és PC-s változataiban meccseket játszva szinteket is léphetsz majd fiókoddal, amik után különleges loot dobozokat kaphatsz, amik további lehetőségeket tartogatnak, hogy testreszabd karaktered külsejét, játékbeli megszólalásait, vagy éppen a győzelmi animációját.

  Overwatch gépigény:

  Az Overwatchot akár egy belépiszintű gépen is játszhatod, viszont a lehető legszebb látványhoz és a legjobb teljesítményhez már egy erősebb PC-re lesz szükséged. A játék gépigénye még változhat, de a zárt bétateszt rendszerkövetelményei kiváló viszonítási alapot jelentenek.

  Overwatch minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (a legújabb Service Pack-kel)
  Processzor: Intel® Core™ i3 vagy AMD Phenom™ X3 865
  Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 4850, vagy Intel® HD Graphics 4400
  Memória: 768 MB VRAM, 4 GB rendszer RAM
  Tárhely: 7200 RPM-es merevlemez 5 GB szabad tárhellyel

  Overwatch ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (a legújabb Service Pack-kel)
  Processzor: Intel® Core™ i5 vagy AMD Phenom™ II X3, 2,8 GHz
  Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 660, ATI Radeon™ HD 7950
  Memória: 2 GB VRAM, 6 GB rendszer RAM
  Tárhely: 7200 RPM-es merevlemez 5 GB szabad tárhellyel

  Jöhet az Overwatch előrendelés?

  Téged is várnak az izgalmas multis összecsapások, ne habozz és ugorj fejest Te is a Blizzard érdekes új világába! Rendeld meg a saját példányod még ma és zsebeld be a fizikai kiadás izgalmas bónusz ajándékait!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz