Megjelenés: 2017.05.05.

Prey

  • Prey PC

    Prey PC

    Előrendelőknek a készlet erejéig ráadás Cosmonaut Shotgun Csomag DLC-t és Magyarországon csak az 576-nál exkluzív művészeti válogatásalbumot adunk ajándékba!

    Ár: 13 999 Ft
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Prey képek

Még több részlet

Prey előrendelői ajándék

A készlet erejéig előrendelőinknek művészeti válogatásalbumot és Cosmonaut Shotgun Csomag DLC-t adunk, amib egy Margrave shotgun és a hozzá való lőszer tervrajzát, 2 életerőcsomagot, 3, képességek fejlesztésére használható neuromodot, 1 Recycler Shielding Chipkészletet és kezdő tárgykészítési alapanyagokat tartalmaz.Egy nem mindennapi sci-fi thriller vár

A 2006-os Prey egy rendkívül érdekes világot tárt játékosai elé, az Arkane Studios (Dishonored-sorozat) szerepjátékos és FPS elemeket ötvöző újraértelmezése pedig ugyan nem kapcsolódik az akkori játékhoz, egy hasonlóan rejtélyes és érdekfeszítő kalandra hív. Főhősünkkel földönkívüli lények vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó, katasztrófával végződő kísérletek után találjuk magunkat egy rendkívül veszélyes űrállomáson, ahol rengeteg izgalmas harci helyzet, fejtörő és egy lebilincselő történet vár.

Fedezd fel a Talos I rejtélyeit

A Prey PC, PS4 és Xbox One kiadásai egyetlen hatalmas helyszín felfedezése köré szövik a főhős, Morgan Yu múltját és jelenét feldolgozó történetét és az emberiségre leselkedő fenyegetés elhárítását. Ugyan a Hold körül keringő Talos I űrállomást a '60-as éveket idéző luxusa alapján egy idilli kolóniának képzelhetnénk el, a rengeteg titkos folyosó és rejtett szoba sötét titkokat rejteget az ott folyó munkáról. A kutatásban résztvevő TranStar alkalmazottak üzenetei mellett a saját magad által előkészített nyomokat követve is újabb és újabb információmorzsákat gyűjthetsz be, hogy végül felfedhesd az állomáson történtek mögött álló rejtélyt.

Küzdd le kreatívan a rád váró kihívásokat

Morgan szerepében a rejtélyes földönkívüli lények, a Typhon névre keresztelt árnyékszerű létformák tanulmányozásával foglalkozó TranStar egyik alkalmazottját irányíthatjuk majd. Így pedig a játék során megtanulhatunk majd jó néhányat a lények lenyűgöző képességei közül, ami azt jelenti, hogy a hagyományos fegyverek és a hackelés mellett számos, rendkívül innovatív fegyvert és más képességet szerezhetünk karakterünknek a Prey PS4, Xbox One és PC változataiban. Ehhez a különböző neuromodokat kell majd összegyűjtenünk, amikkel egy rendkívül érdekes és kiterjedt képességfa újabb és újabb elemeit oldhatjuk fel. Így például felölthetjük az állomáson található tárgyak alakját, sőt, egy érdekes, habszerű anyagot kilövő fegyverrel megfékezhetünk ellenfeleket, vagy áthidalhatunk másképpen leküzdhetetlen akadályokat is. De képességeink mellett Morgan felszerelését is folyamatosan fejleszthetjük majd a Talos I-en talált alkatrészek és egy összetett tárgykészítési rendszer segítségével.

Jöhet a Prey előrendelés?

Foglald le saját példányod vágj neki Te is a nem mindennapi sci-fi kalandnak már a megjelenés napján!

Kapcsolódó termékek