Megjelenés: 2017.05.05.

Prey

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Prey képek

  Még több részlet

  Prey előrendelői ajándék

  A készlet erejéig előrendelőinknek művészeti válogatásalbumot és Cosmonaut Shotgun Csomag DLC-t adunk, amib egy Margrave shotgun és a hozzá való lőszer tervrajzát, 2 életerőcsomagot, 3, képességek fejlesztésére használható neuromodot, 1 Recycler Shielding Chipkészletet és kezdő tárgykészítési alapanyagokat tartalmaz.

   

   

  Egy nem mindennapi sci-fi thriller vár

  A 2006-os Prey egy rendkívül érdekes világot tárt játékosai elé, az Arkane Studios (Dishonored-sorozat) szerepjátékos és FPS elemeket ötvöző újraértelmezése pedig ugyan nem kapcsolódik az akkori játékhoz, egy hasonlóan rejtélyes és érdekfeszítő kalandra hív. Főhősünkkel földönkívüli lények vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó, katasztrófával végződő kísérletek után találjuk magunkat egy rendkívül veszélyes űrállomáson, ahol rengeteg izgalmas harci helyzet, fejtörő és egy lebilincselő történet vár.

  Fedezd fel a Talos I rejtélyeit

  A Prey PC, PS4 és Xbox One kiadásai egyetlen hatalmas helyszín felfedezése köré szövik a főhős, Morgan Yu múltját és jelenét feldolgozó történetét és az emberiségre leselkedő fenyegetés elhárítását. Ugyan a Hold körül keringő Talos I űrállomást a '60-as éveket idéző luxusa alapján egy idilli kolóniának képzelhetnénk el, a rengeteg titkos folyosó és rejtett szoba sötét titkokat rejteget az ott folyó munkáról. A kutatásban résztvevő TranStar alkalmazottak üzenetei mellett a saját magad által előkészített nyomokat követve is újabb és újabb információmorzsákat gyűjthetsz be, hogy végül felfedhesd az állomáson történtek mögött álló rejtélyt.

  Küzdd le kreatívan a rád váró kihívásokat

  Morgan szerepében a rejtélyes földönkívüli lények, a Typhon névre keresztelt árnyékszerű létformák tanulmányozásával foglalkozó TranStar egyik alkalmazottját irányíthatjuk majd. Így pedig a játék során megtanulhatunk majd jó néhányat a lények lenyűgöző képességei közül, ami azt jelenti, hogy a hagyományos fegyverek és a hackelés mellett számos, rendkívül innovatív fegyvert és más képességet szerezhetünk karakterünknek a Prey PS4, Xbox One és PC változataiban. Ehhez a különböző neuromodokat kell majd összegyűjtenünk, amikkel egy rendkívül érdekes és kiterjedt képességfa újabb és újabb elemeit oldhatjuk fel. Így például felölthetjük az állomáson található tárgyak alakját, sőt, egy érdekes, habszerű anyagot kilövő fegyverrel megfékezhetünk ellenfeleket, vagy áthidalhatunk másképpen leküzdhetetlen akadályokat is. De képességeink mellett Morgan felszerelését is folyamatosan fejleszthetjük majd a Talos I-en talált alkatrészek és egy összetett tárgykészítési rendszer segítségével.

  Prey gépigény

   

  Prey minimum gépigény

   

  CPU: Intel i5-2400, AMD FX-8320

   

  GPU: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB

   

  Memória: 8 GB

   

   

   

  Prey ajánlott gépigény

   

  CPU: Intel i7-2600K, AMD FX-8350

   

  GPU: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB

   

  Memória: 16 GB

   

  Jöhet a Prey előrendelés?

  Foglald le saját példányod vágj neki Te is a nem mindennapi sci-fi kalandnak már a megjelenés napján!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz