Megjelenés: 2016.09.15.

Pro Evolution Soccer 2017

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Pro Evolution Soccer 2017 képek

  Még több részlet

  Miénk a pálya

  Ahogy minden évben, a Pro Evolution Soccer 2017 Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4 és PC változatainak esetében is elkötelezettek a fejlesztők, hogy az adott év legvalószerűbb focis játékát készítsék el. Ezt ezúttal nem csak a játékosok egyéni mozgásán vehetünk észre, hanem azon is, hogyan működik egy-egy csapat olajozott gépezetként, akár a te utasításodra végrehajtva egy-egy taktikát.

  A Fox Engine legújabb változatát használva pedig a látvány is hozzátesz ehhez, hiszen a játékosok kinézetének hiteles reprodukciója mellett megújult textúrákat találunk a stadionokban, új modelleket a közönség soraiban és az eddigieknél kétszer több fényforrás gondoskodik a meccsek látványának újraalkotásán. A folyékonyan összeillő animációk és a valószerű ütközések viszont nem csak a még szebb látvány részét képezik, hanem pontosabb bírói ítéletek meghozatalában is segítenek a játékban.

  Irányítsd a valóságot

  Hasonlóan a valós focihoz, a Pro Evolution Soccer 2017-ben is élesen elválnak a világ legjobbjai az átlag profiktól, így például az átvételekkor, passzokkor, vagy a kapusok védéseikor nagyon is számítanak majd egy-egy játékos képességei. Persze nem ezek a számok döntik el egy-egy meccs végkimenetelét, hiszen a játékos utasításai mellett a valós labdafizika is komoly szerepet játszik a játékmenetben. Mindez viszont nem bontja meg a játék folyamatosságának érzését, hiszen minden helyzetre rengeteg különböző, természetes hatást keltő animációval reagálhat egy-egy játékos.

  Ezeknek az újdonságoknak köszönhetően teljes mértékig elképzeléseidnek megfelelően alakíthatod a játék képét, már-már művészi, tökéletes szögben leadott passzokkal járatva a labdát, akár egy-egy átvétellel megverve a védőket. Az új, intelligensebb kapusoknak azonban igazi kihívás lesz gólt rúgni, hiszen legváratlanabb helyre érkező lövésekre is reagálni tudnak, sőt, az ismétlésekre felkészülve egy szempillantás alatt fel is pattannak, akár egy második, ujjheggyel való védést bemutatva.

  Légy igazi karmester a pályán

  A Pro Evolution Soccer 2017.ben új szintre emelheted csapatod taktikai irányítását, hiszen akár a játék közben is váltogathatsz különböző támadó és védő taktikák között, például az utóbbi években rendkívül sikeres Tiki-taka, vagy a kifejezetten agresszív védekezést lehetővé tévő Gegenpressing is rendelkezésedre áll majd. Így a mesterséges intelligencia által irányított játékosok viselkedését nem csupán a csapatod stílusához igazíthatod, hanem a meccs állásának megfelelően is alakíthatod.

  Ehhez hasonlóan akár a szögletekkor is kiadhatod az utasítást egy-egy előre begyakorolt formáció végrehajtására, ahogy az elit ligák igazán fegyelmezett csapataitól is láthatod, de védőként is választhatsz különböző felállások közül, hogy a pontrúgásoknál is helytállhasson csapatod. Ezekre az apró trükkökre pedig könnyedén szükséged lehet, ugyanis a Pro Evolution Soccer 2017 mesterséges intelligenciája a meccs közben is tanulmányozza minden lépésed és megpróbálja hozzád igazítani játékát, Így például ha gyakran keresed a labdával valamelyik sztárjátékosod, közelebbről fogják őrizni az ellenfél védői, ha pedig védekezésben minden hosszú passzt lefülelsz, a gép elkezd rövidebb átadásokkal játszani.

  Pro Evolution Soccer 2017 gépigény

  Pro Evolution Soccer 2017 minimum gépigény:

  Op. rendszer: Windows 10, 8.1, 8, 7 SP1, Vista SP2 
  Processzor: Intel Core2 Duo 1.8GHz / AMD Athlon Ⅱ X2 240 or equivalent processor 
  Memória: 1 GB RAM 
  Grafika: DirectX 9.0c compatible video card. 1024MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 8800 / AMD/ATI Radeon X1600 / Intel HD Graphics 3000 or better) 
  DirectX: Verzió: 9.0c 
  Tárhely: 8 GB szabad hely 
  Hangkártya: DirectX 9.0c compatible sound card

  Pro Evolution Soccer 2017 ajánlott gépigény:

  Op. rendszer: Windows 10, 8.1, 8, 7 SP1, Vista SP2
  Processzor: Intel Core i3 530 / AMD Phenom Ⅱ X4 925 vagy ennek megfelelő
  Memória: 2 GB RAM
  Grafika: DirectX 9.0c-kompatibilis videokártya 1024MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD/ATI Radeon HD4850 / Intel HD Graphics 4000 vagy jobb)
  DirectX: 9.0c verzió
  Tárhely: 8 GB szabad hely
  Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya

  Jöhet a Pro Evolution Soccer 2017 vásárlás?

  Lépj pályára te is a legrealisztikusabb focijátékban! Rendeld meg és vezesd csapatod győzelemre a nemzetközi porondon is!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz