Megjelenés: 2017.09.22.

Project CARS 2

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Project CARS 2 képek

  Még több részlet

  Ismét pályára gördülhetünk a WMD autós sorozatának második epizódjában, a Project CARS 2 pedig ismét új szintre emeli az autós játékok valósághűségét, emellett jelentősen kibővített autó- és pályakínálat vár ránk, köztük jeges és murvás pályák is az új ralikrossz módban. Az izgalmas karriermód mellett újfajta többjátékos módok is várnak, hogy összemérhesd tudásod a világ más tájainak pilótáival.

  Legendás gyártók autócsodái várnak

  Kilenc stílus 29 versenysorozatában próbálhatod ki magad a Project CARS 2 PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban, amikhez összesen 180 különböző modellt ültettek át a játékba a készítők rendkívüli alapossággal. A vadonatúj McLaren 720S, a tavalyi Ford GT, a Pagani Huayra, gyártói, vagy éppen a Porsche tizenegy különböző kocsival szereplő Porsche mind jóváhagyták a játékbeli autók külső és belső kialakítását, emellett pedig profi versenyzők és hivatalos tesztpilóták segítettek az egyes modellek vezetési tulajdonságainak kialakításában.

  A választékban túraautók, GT modellek, az utcai autózás csúcsai és a ralikrossz hősei mellett megtalálod a hosszú távú versenyek élmezőnyét alkotó prototípusokat, az oválpályákat uraló autókat, köztük az IndyCar aktuális versenygépeit és más pályaautókat is. Ezekkel a csodákkal pedig elképesztően fejlett gumiabroncs-fizika, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia és könnyen kiismerhető kontrolleres irányítás mellett versenyeztethetsz.

  Életre kel a pálya

  Akár a verseny minden pillanatában más körülmények között vezethetsz a Project CARS 2 PS4, Xbox One és PC verzióiban, köszönhetően a LievTrack 3.0 rendszernek. Ez többek között a különböző évszakok, a napszak és az időjárási viszonyok, az autók által felhordott gumiréteg és sok más tényező alapján képes meghatározni, milyen tapadási viszonyok uralkodnak egy-egy kanyarban. A dinamikusan kialakuló víztócsák felszáradásának sebességét és helyét még az is befolyásolhatja, az év kiválasztott szakában milyen szögből éri a pályát a napsütés, vagy hol árnyékolják fák az aszfaltot. A pályák valószerűségéhez pedig hozzátartozik az is, hogy immár rendkívüli részletességgel animált szerelők hajtják végre a kerékcseréket, az adott autómodellhez igazodva.

  Még élénkebb versengés vár

  A visszatérő karriermód és más egyjátékos módok mellett ezúttal is rengeteg különböző szabályrendszer szerint küzdhetsz meg más játékosokkal a Project CARS 2 Xbox One, PC és PS4 verzióiban. Ezek közül a legnagyobb újdonságot minden bizonnyal a saját szabályrendszerünk szerint lebonyolított online ligák jelentik, ahol a versenynaptár összeállítása után egy egész szezont végigjátszhatsz a hozzád csatlakozó pilótákkal. A Project CARS pedig ezúttal is a legnépszerűbb autóversenyes e-sport igyekszik lenni, most, hogy a versenyeket egy dedikált rendező és kommentátor profi eszközökkel közvetítheti majd.

  Project CARS 2 gépigény

  Project CARS 2 minimum gépigény

  Operációs rendszer: Windows 10 (+ a 7 bizonyos kiadásai)
  Processzor: 3.5 GHz Intel Core i5 3450, 4.0 GHz AMD FX-8350
  Memória: 8 GB RAM
  Grafika: GTX680 vagy ennek megfelelő
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  Tárhely: 50 GB szabad hely
  Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya

  Project CARS 2 ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: Windows 10
  Processzor: 3.5 GHz Intel Core i7 6700k
  Memória: 16 GB RAM
  Grafika: Nvidia GTX 1080 vagy AMD Radeon RX480
  DirectX: 11-es verzió
  Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  Tárhely: 50 GB szabad hely
  Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya

  Jöhet a Project CARS 2 vásárlás?

  Ülj te is a volán mögé az egyik legszebb és legvalószerűbb versenyjátékban! Légy a karriermódban rengeteg különféle versenysorozat királya, vagy állj fel az online rajtrácsra és mutasd meg, mit tudsz! Rendeld meg a játékot és taposs a gázba!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz