Megjelenés: 1970.01.01.

Rainbow Six Siege

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Rainbow Six Siege képek

  Még több részlet

  Rainbow Six Siege előrendelői ajándékok:

  Előrendelés esetén ajándék Rainbow Six Siege pólót adunk ajándékba a játék mellé.

  A tárgyalásnak vége

  A sorozat hagyományaihoz hűen a Rainbow Six Siege PlayStation 4, PC és Xbox One változatában a világ különböző terrorelhárító egységeinek taktikai felkészültségét, kifinomult eszköztárát és olajozott csapatmunkáját kell alkalmaznunk a hihetetlenül feszült akciók során. A szűk terekben, minden egyes hiba végzetes következményekkel járhat, így mindig készen kell állnod, hogy a másodperc törtrésze alatt meghozd a lehető legjobb döntést.

  Ötfős csapatoddal akár a mesterséges intelligencia által irányított terroristákkal is szembeszállhatsz, ahogy a világ bármely táján lévő játékosokkal is összecsaphattok a többek között a túszok kiszabadítása, vagy bombák hatástalanítása körül forgó játékmódokban.

  A világ legjobbjai, egy csapatban

  Irányítsd a bolygó különböző részeiről érkezett terrorelhárítókat, akik az amerikai FBI, a brit SAS, az orosz Spetsnaz, a német GIG-9 és a francia GIGN kötelékéből érkeztek a Rainbow 6 csapatába. Mindegyikük különleges fegyverek és eszközök tárházával szerelkezik fel. Így Montagne például egy golyóálló pajzs mögött nyomulhat be a legveszélyesebb folyosókra is, Thatcher pedig például egy EMP-gránáttal iktathatja ki az ellenséges elektronikai eszközöket. A saját személyiséggel is rendelkező operátorok különböző kombinációiból pedig drasztikusan eltérő csapatokat alakíthattok ki mind a támadók, mind a védők oldalán.

  Egy újfajta csatatér

  A Rainbow Six Siege PC, Xbox One és PlayStation 4 verzióiban szűk, zárt terekben bővelkedő épületek feletti irányításért kell majd megküzdenünk. Ezeket a védők valóságos erődítményekké alakíthatják szögesdrótok, barikádok, csapdák és egyéb védelmi eszközök segítségével. A védők egy kamerarendszer segítségével is szemmel tarthatják az épület különböző részeit, ahogy a támadók is szerezhetnek információkat kamerás drónokkal.

  A Siege-ben a taktikai hadviselés része a rombolás is, így új tüzelési lehetőségeket nyithatunk, ha a gyengébb anyagból készült falakat vagy a padlót átlőjük vagy berobbantjuk, amivel új útvonalakat is nyithatunk a különböző szobák és emeletek között is. Az épületek rombolását a használt töltényektől és robbanószerektől függően valós időben számítja ki a játék a Realblast motor technológiájának köszönhetően. Annak érdekében, hogy magunkból minél kevesebbet mutassunk meg, de mindenhová belássunk, kihajolhatunk a sarkok mögül, és akár fejjel lefelé is leereszkedhetünk a falakon kívül, hogy belessünk egy-egy ablakon.

  Rainbow Six Siege gépigény

  A Rainbow Six Siege PC-s változata elképesztő részletességgel ábrázolja majd a rombolást és a taktikai hadviselést, de a játék skálázhatóságának köszönhetően egy kisebb teljesítményű gépen is fut majd a játék, amihez az alábbi minimum és ajánlott konfigurációkra lesz szükségetek:

  Rainbow Siy Siege minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bites változat)
  Processzor: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz vagy AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
  Memória: 6 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11-kompatibilis videokártya 1GB of VRAM-mal)
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Merevlemez: 30 GB szabad tárhely
  Hang: DirectX® 9.0c-kompatibilis hangkártya a legfrissebb illesztőprogrammal

  Rainbow Six Siege ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 (64bites változat)
  Processzor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz vagy jobb, vagy AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz vagy jobb
  Memória: 8 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 670 (vagy GTX 760 / GTX 960), vagy AMD Radeon HD 7970 (vagy R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)
  Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
  Merevlemez: 47 GB szabad tárhely
  Hang: DirectX® 9.0c-kompatibilis 5.1-es hangkártya a legfrissebb illesztőprogrammal

  Jöhet a Rainbow Six Siege vásárlás?

  Ha a korábbi Rainbow Six-játékokat imádtad, a Siege sem hiányozhat a gyűjteményedből! Foglald le a saját példányod már most, hogy már a megjelenéskor harcba szállhass!

  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz