Megjelenés: 2015.11.13.

Rise of the Tomb Raider

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Rise of the Tomb Raider képek

  Még több részlet

  Rise of the Tomb Raider PC előrendelői ajándék:

   

  Minden PC-s előrendelő Sparrowhawk DLC-t kap ajándékba, ami a Sparrowhawk játékbeli kinézetet, a White Widow reflexíj fegyverskint és a Master Hunter kártyacsomagot tartalmazza, ami megkönnyíti a játékbeli vadászatot.

   

  A legenda kibontakozik

   

  A Tomb Raider esemény után a világ nem hiszi el Lara Croft csodálatos felfedezéseit Yamatai szigetén, így a tűzkeresztségén átesett régésznő újabb kalandra indul, hogy megkeresse a halhatatlanság forrását. A Rise of the Tomb Raider Xbox One, PC és Xbox 360 változataiban erre a hihetetlen vállalkozásra indulhatsz el, amely során nem csupán a gyönyörű tájakon rejtőző halálos veszélyekkel kell szembeszállnia, hanem kincsvadászok egy rivális csoportja is ellene dolgozik.

   

  A Tomb Raider-szériát már több mint egy évtizede gondozó Crystal Dynamics egy nagy, szabadon bejárható világot tár elénk, ahol kalandjai során Larát nem csupán mint túlélőt és harcost, hanem mint fejlődő régészt is megismerhetjük. A Trinity ellen folytatott küzdelemben megválaszthatod, milyen harcmodort vetsz majd be, így akár lopakodva, csendben is elintézheted ellenfeleid, vagy hatalmas robbanásokkal kísér frontális támadást is indíthatsz a zsoldosok ellen.

  Urald a vadont!

   

  Szibéria kietlen tájaira utazva Larának szembe kell néznie a táj nyújtotta kihívásokkal is, viszont a veszélyek mellett rengeteg értékes nyersanyagot is rejt a Rise of the Tomb Raider PC, Xbox 360 és Xbox One-ban bejárható világ. Gyűjts be különböző növényeket, vadássz és használd fel az így szerzett természetes nyersanyagokat, hogy fegyvereidet fejleszd, különleges eszközöket, például mérgezett nyilakat alkoss, de például a túléléshez elengedhetetlen gyógynövényeket is szerezhetsz.

   

  Tárj fel ősi titkokat!

   

  A harc és a túlélés mellett ismét előtérbe kerülnek a sorozat gyökereit jelentő katakombák, ősi sírhelyek és romok, amiket felfedezhetünk. A mesés kincseket rejtő ősi épületekben ismét előtérbe kerülnek a Tomb Raider egyik védjegyének számító fejtörők és 3D-s platformer-szekciók, de a játék más részeiben is megmutatkozik a régész Lara tudása. A Rise of the Tomb Raider Xbox 360, PC és Xbox One változataiban bejárt rejtélyes vidékekről egyre többet tudhatunk meg, ahogy a különböző írásokat fejthetünk meg, ahogy egyre gyakorlottabbak leszünk egy-egy nyelvet illetően.

   

  Rise of the Tomb Raider gépigény

   

  A játék PC-s változatában akár 4K-s felbontás, Windows 10támogatás és több, különleges grafikai effekt mellett élvezhetjük a játékot, viszont a grafikai szint skálázhatósága miatt viszonylag könnyen teljesíthető minimum gépigény mellett is elkezdhetünk játszani.

  Rise of the Tomb Raider minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7 64bit
  Processzor: Intel Core i3-2100, vagy AMD-s megfelelője
  Memória: 6 GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GTX 650 2GB, vagy AMD HD7770 2GB
  DirectX: 11-es verzió
  Tárhely: 25 GB szabad hely

   

  Rise of the Tomb Raider ajánlott gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 10 64 bit
  Processzor: Intel Core i7-3770K
  Memória: 8 GB RAM
  Grafika: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440, vagy NVIDIA GTX 970 1920x1080
  DirectX: 11-es verzió
  Tárhely: 25 GB szabad hely

   

  Jöhet a Rise of the Tomb Raider vásárlás?

   

  Csatlakozz a túlélőből igazi legendává váló Lara Crofthoz az újragondolt Tomb Raider-sorozat második részében. és szerezd be már ma a saját példányod!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz