Megjelenés: 2016.12.02.

Steep

 • Steep PC

  Ár: 12 490 Ft
 • Steep Gold Edition PC

  Ár: 16 990 Ft
 • Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  >
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Steep képek

Még több részlet

Csak egy ugrás a következő kaland!

Csatold be magad jól, mert a Ubisoft az Alpok és Alaszka legextrémebb hegyoldalaira visz el a Steep PS4, Xbox One és PC kiadásaiban, ahol hajmeresztő ugratások, hihetetlen sebesség és persze rengeteg barát vár rád. A csúcsokat felfedezve négy különböző sportágban (sí, snowboard, siklóernyő és wingsuit) is kipróbálhatod magad, akár a barátaidból álló csapattal, akár az arra száguldó idegenekkel. A már meglévő versenyek mellett pedig akár saját kihívásokat is összeállíthatsz a többiek számára.

Leglátványosabb pillanataidat, köztük a legszebben sikerült ugratásaidat, vagy a legdurvább bukásaidat is visszanézheted, ha pedig megtaláltad a tökéletes kameraállást, megoszthatod őket a többi játékossal. Az Alpok lábánál dolgozó Ubisoft Annecy szinte végtelen lehetőségeket tartogató téli játszóteret épít, ami csak arra vár, hogy meghódítsd!

Pihentető séta, vagy adrenalinpumpáló száguldás

A Steep síparadicsomában megtalálod a számítások akkor is, ha csak egy kicsit pihenni szeretnél és gyönyörködni a tájban, ugyanis a versenyeken kívül tökéletesen szabadon járhatod be a játékteret A Mountain View-ban madártávlatból csodálhatod meg a körülötted lévő hegyvonulatokat, ráadásul könnyen kiválaszthatod, merre szeretnél tovább haladni, vagy akár a már felfedezett kezdőzónák egyikébe is egy szempillantás alatt odaugorhatsz. A csodás látképek mellett pedig rengeteg rejtekhely is várja, hogy felfedezd.

Ha viszont egy kis izgalomra vágysz, rengeteg versen és a felhasználók által felállított kihívás vár, ahol minden egyes tizedmásodperc és persze minden trükk számít, ha a pálya végén te akarsz a győztes lenni.

Oszd meg a legjobb pillanataid!

A Steep PC, Xbox One és PS4 verzióiban egy rendkívül részletes visszajátszási rendszert találsz majd, amit akármikor elindíthatsz. Ebben kiválaszthatod, hogy a saját karaktered, vagy egy, a környékeden száguldó játékost szeretnél követni, a megfelelő kameraszög kiválasztása után pedig visszatekerheted, lelassíthatod, vagy akárhol megállíthatod az eseményeket, hogy megtaláld a tökéletes fotót vagy videót, akár egy menő ugratást örökítesz meg egy vicces jelmezben, vagy egy nagy zakót egy izgalmas verseny közben.

A játék viszont nem csak a látvány, hanem a teljesítményed követése miatt is folyamatosan megjegyzi, merre jár a karaktered. Így egy kifejezetten jól sikerült szakasz után akár arra is kihívhatod barátaid, hogy megismételjék egy hajmeresztő trükköd, vagy megpróbáljanak utolérni az általad kijelölt pályán.

Jöhet a Steep előrendelés?

A hó friss, a hegyoldalak csak rád és a barátaidra várnak. Készülj fel a száguldásra, rendeld elő a játékot és ejtsd ámulatba a világot trükkjeiddel már a megjelenés napján!

Kapcsolódó termékek
  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz