Megjelenés: 2017.10.13.

The Evil Within 2

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  The Evil Within 2 képek

  Még több részlet

  The Evil Within 2 előrendelői ajándék

  A készlet erejéig minden előrendelőnk ráadás Union fémplakettet kap!

  A játékról

  Mikami Shinji, a Resident Evil és a Dino Crisis sorozatok ötletgazdája 2014-ben indította útjára közös sorozatát a Bethesdával, a The Evil Within 2 PC, PS4 és Xbox One változatai pedig új szintre emelik a rettegést ebben a magából kifordult világban. A folytatásban az első rész főszereplője, Sebastian Castellano nyomozó is visszatér, hogy ismét elmerüljön az elmék egyesítésével létrehozott STEM világában, ezúttal, hogy visszaszerezze, amit elveszített. Eközben viszont nem csak hátborzongató élményeket kell átélnie, hanem számos ádáz szörnyetegen is át kell magát verekednie.

  Küzdj a reményért!

  Három évvel az első játék eseményei után a rendőrségtől elbocsátott Sebastiant megkeresi volt társa és váratlan híreket hoz. Castellano halottnak hitt lánya, Lily életben van, viszont egy Mobius-kísérlet alanya, ahol az ő elméje egy új STEM-világ központja. Sebastiannak ebben a világban különböző gyilkosokkal kell szembeszállnia, miközben az idővel is versenyt fut, hogy lányát minél előbb kiszabadíthassa a világot működtető gépből és a Mobius karmaiból.

  Igazi túlélő horror vár

  A The Evil Within 2 PS4, Xbox One és PC változatait egyfelől kifejezetten nyugtalanító és felkavaró pszichológiai horror-elemekkel töltötte meg a Tango Gameworkds csapata, de Mikami Shinji korábbi munkáihoz hasonlóan a túlélő horror elemei sem maradhattak ki. Így válogatott szörnyűségekkel kell majd szembeszállnod Sebastiant irányítva, eközben pedig oda kell majd figyelned a rendkívül korlátozottan rendelkezésedre álló erőforrások, például töltényeid felhasználására.

  Válaszd meg harci stílusod

  A Mobius kísérletében létrehozott Union világát viszonylag szabadon járhatjuk majd be, a Communicator nevű eszközzel pedig különböző mellékküldetéseket találhatsz. De az itt rád váró ellenfeleket is sokféleképpen legyőzheted: felhasználhatod értékes lőszered egy részét egy tűzpárbajban, lopakodva akár el is kerülheted őket, vagy a kalandjait során összegyűjtött nyersanyagokból különböző csapdákat is készíthetsz, amibe aztán belecsalhatod a Sebastian életére törő rémségeket. Annak érdekében pedig, hogy kedvenc harci stílusodat még hatékonyabban űzhesd, öt különböző kategóriában is fejlesztheted főhősöd képességeit.

  The Evil Within 2 gépigény

  The Evil Within 2 minimum gépigény:

  Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64 bites változatok)

  Processzor: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 vagy jobb

  Memória: 8 GB RAM

  Szabad tárhely: 40GB

  Videokártya: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB vagy jobb

  The Evil Within 2 ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64 bites változatok)

  Processzor: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X vagy jobb

  Memória: 16 GB RAM,

  Szabad tárhely: 40GB

  Videokártya: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB vagy jobb

  Jöhet a The Evil Within 2 vásárlás?

  Ha készen állsz a borzongás újabb fejezetére, ne habozz és rendeld meg saját példányod, a készlet erejéig Union fémplakettel!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz