Megjelenés: 2016.03.04.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD képek

Még több részlet

Klasszikus új köntösben

A Legend of Zelda Twilight Princess HD a 2006-os, eredetileg GameCube-ra és Wii-re megjelent kaland felújított változata, aminek hála Wii U-n is átélhetjük ezt az emlékezetes történetet. Ebben az epizódban Hyrule világát egy rejtélyes sötétség, a Twilight Realm kezdi beborítani és természetesen a jól ismert hősre, Linkre vár a feladat, hogy legyőzze a gonoszt, ami a ebből a sötét világból kitörve támad világára.

A kaland során bizalmas szövetségesei mellett a rejtélyes manó, Midna is elkéíséri Linket. Ő mutatja meg nekünk Link azon rejtélyes képességét is, aminek segítségével mágikus farkassá változhat, ebben a formában pedig újfata támadásokra is szert tehetünk. A felújított grafika és a javított irányítás mellett új kihívásokkal is bővült a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD a Wii U-n, ahogy több új funckiót is hoz a felújított kiadás.

Egy kaland, két világ

A The Legend of Zelda-sorozattól megszokott tökéletes akció-kaland vár minket ezúttal is, ami azt jelenti, hogy a szokásos kard és pajzs mellett ezúttal vadálati formájában is küzdő Linkkel több különböző útvesztőt és kazamatát járunk majd be. Ezek során nem csupán az utunkat álló ellenfeleket kell majd legyőznünk, hanem a rendelkezésünkre álló eszközök segítségével agyafúrt fejtörőket és gyors reflexeket igénylő ügyességi részeket is meg kell oldanunk, a továbbjutáshoz pedig be kell vetnünk Link különleges eszközeit is.

Farkasformában különleges érzékekre tehetünk szert, így pedig olyan nyomokat is felfedezhetünk, amiket szabad szemmel sosem találnánk meg. A Wii U gamepad segítségével nyomon követhetjük, hol járunk az adott pályán, gyorsan kicserélhetjük tárgyainkat, de a Claw Shot, vagy Link íjának célzását is a különleges kontrolleren keresztül irányíthatjuk. A The Legend of Zelda: Twilight Princess HD újdonsága továbbá az alapjátéknál sokkal nagyobb kihívást nyújtó Hero mode is, ahol nem kapunk az életerőnket visszatöltő szíveket, viszont az ellenfelek kétszer akkorát sebeznek.

Ne hagyd pihenni Amiibo-figuráidat sem!

Ha szeretnéd, akár könnyíthetsz is a játékon ugyanis, a Link és Toon Link Amiibo-kat a Wii U gamepadhez érintve újratöltheted nyílvesszőidet, a Princess Zelda és a Sheik figurákat használva pedig életerődet nyerheted vissza. Vannak viszont olyan figurák is, amiket inkább a tapasztaltabb játékosok vetnek majd be szívesen.

A Ganondorf Amiibo-figurával is aktiválhatod ugyanis a kétszeres sebzést, csupán a Wii U Gamepadhez kell érintened a talapzatát, de nem ez az egyetlen Amiibo, amivel új kihívásokat kereshetsz. A The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-val együtt kiadott Wolf Link figurát aktiválva nyithatjuk meg az új Cave of Shadows nevű területet, ahol különleges kihívások sorozata vár rád, amiket a farkassá alakult Link és Midna különleges képességeinek segítségével küzdhetsz le. A Wolf Link Amiikbo azért is különleges, mert biztosan használhatjuk majd a Wii U-ra érkező, teljesen új The Legend of Zelda-játékban is.

Jöhet a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD vásárlás?

Éld át te is a klasszikust Wii U-n és készülj az egészen új Zelda-játék megjelenésére a sorozat egyik elgnépszerűbb epizódjával! Rendeld meg most és vágj bele a kalandba minél hamarabb!

Kapcsolódó termékek