Megjelenés: 2014.09.02.

The Sims 4

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  The Sims 4 képek

  Még több részlet

  Vedd kezedbe az irányítást simjeid élete felett a sorozat legmodernebb részében! A The Sims 4-ben minden korábbinál részletesebben alkothatod meg játékbeli karaktereidet, akik még viccesebb és furább szituációkba kerülnek majd, de egyben okosabbak lesznek, mint valaha. Simjeid mellett otthonaikat is elképesztő részletességgel igazíthatod elképzeléseidhez, de nem csak házaikban, hanem a szomszédságban, parkokban más közösségi helyekben is találkozhatnak a többiekkel, még több mókás pillanatot produkálva.

  Alkoss szabadon!

  A megújult karakterkészítő módban nem csak a The Sims 4 szereplőinek külsejét határozhatod meg, hanem rendkívül érdekes személyiséget is adhatsz nekik, aminek hála minden, más simekkel való találkozás izgalmas lesz. Ehhez hasonlóan a házépítéssel is sokáig ellehetsz, bonyolult kastélyaidat pedig néhány gombnyomással megoszthatod a Sims-közösség többi tagjával, így akármikor felhasználhatják terveidet, vagy te is importálhatsz egy karaktert vagy épületet, ha megtetszett.

  Játssz végig elképesztő életutakat

  Választott karaktereiddel rengeteg különböző képességet sajátíthatsz el, amikre felépítheted simed karrierjét, vagy akár arra is használhatod őket, hogy családjukat és barátaikat szórakoztassa. Persze mindez mit sem érne barátok és kapcsolatok nélkül, amikben szintén nem lesz hiány a The Sims 4-ben, sőt más-más helyszínekre látogatva bármikor megismerkedhetsz új arcokkal.

  Bővítsd simjeid világát

  A The Sims 4-hez több kisebb-nagyobb kiegészítést is beszerezhetsz, amivel új ízt adhatsz kedvenc simjeid mindennapjainak. Az élményfürdőktől a táborozásig, a táncmulatságoktól a laboratóriumig rengeteg munka- és szórakozási lehetőséggel, helyszínnel és berendezési tárggyal, képességgel és időtöltéssel bővítheted ki a játék világát.

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz